AUX ARMES DE BRUXELLES

Contactgegevens AUX ARMES DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX ARMES DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX ARMES DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOUCHERS 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25115598 (+32-25115598) 25115598 (+32-25115598)

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX ARMES DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX ARMES DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX ARMES DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX ARMES DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX ARMES DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX ARMES DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX ARMES DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX ARMES DE BRUXELLES
Products information AUX ARMES DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX ARMES DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for AUX ARMES DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX ARMES DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for AUX ARMES DE BRUXELLES

206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij AUX ARMES DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX ARMES DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX ARMES DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX ARMES DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van AUX ARMES DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of AUX ARMES DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX ARMES DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor AUX ARMES DE BRUXELLES. AUX ARMES DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX ARMES DE BRUXELLES. Leave a respond for AUX ARMES DE BRUXELLES. AUX ARMES DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX ARMES DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten AUX ARMES DE BRUXELLES
Location of AUX ARMES DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of AUX ARMES DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX ARMES DE BRUXELLES AUX ARMES DE BRUXELLES: Studio Vianen | Verhaegen D BVBA | MAISON PAGE ? PAGE | PATRICK NIJS | Maniet J

Other related companies as AUX ARMES DE BRUXELLES: Studio Vianen | Verhaegen D BVBA | MAISON PAGE ? PAGE | PATRICK NIJS | Maniet J

AUX ARMES DE BRUXELLES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX ARMES DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf AUX ARMES DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: RUE DES BOUCHERS 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van AUX ARMES DE BRUXELLES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX ARMES DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX ARMES DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van AUX ARMES DE BRUXELLES op de kaart.

AUX ARMES DE BRUXELLES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX ARMES DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE01758605957. The company AUX ARMES DE BRUXELLES is located at the address: RUE DES BOUCHERS 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of AUX ARMES DE BRUXELLES is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX ARMES DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of AUX ARMES DE BRUXELLES, open positions, location of AUX ARMES DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX ARMES DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX ARMES DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX ARMES DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX ARMES DE BRUXELLES, employees, financial statistics.