RESTAURANT LA GIRALDA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • RESTAURANT LA GIRALDA
Private companiesOil and Gas Extraction • RESTAURANT LA GIRALDA

Contactgegevens RESTAURANT LA GIRALDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LA GIRALDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LA GIRALDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PORT 16; 4602; VIS?, België

Telefoon (phone): 43797294 (+32-43797294) 43797294 (+32-43797294)

Fax (fax): +32 (53) 542-24-57 +32 (53) 542-24-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LA GIRALDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LA GIRALDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LA GIRALDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LA GIRALDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LA GIRALDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LA GIRALDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LA GIRALDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LA GIRALDA
Products information RESTAURANT LA GIRALDA

BTW identificatienummer (tax): BE05454132080
Ondernemingsnummer: 7161132812
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LA GIRALDA
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LA GIRALDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LA GIRALDA
Addition kinds of activities for RESTAURANT LA GIRALDA

35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems

Werken bij RESTAURANT LA GIRALDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LA GIRALDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LA GIRALDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LA GIRALDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LA GIRALDA in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LA GIRALDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LA GIRALDA. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LA GIRALDA. RESTAURANT LA GIRALDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LA GIRALDA. Leave a respond for RESTAURANT LA GIRALDA. RESTAURANT LA GIRALDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LA GIRALDA op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LA GIRALDA
Location of RESTAURANT LA GIRALDA on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LA GIRALDA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LA GIRALDA RESTAURANT LA GIRALDA: GALERIE J.P. ALAERTS | Degroote J | Valentiny Coiffure | VERHAEGHE M. | LUDO DOSOGNE

Other related companies as RESTAURANT LA GIRALDA: GALERIE J.P. ALAERTS | Degroote J | Valentiny Coiffure | VERHAEGHE M. | LUDO DOSOGNE

RESTAURANT LA GIRALDA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LA GIRALDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05454132080. Het bedrijf RESTAURANT LA GIRALDA bevindt zich op het adres: AVENUE DU PORT 16; 4602; VIS?. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LA GIRALDA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LA GIRALDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LA GIRALDA, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LA GIRALDA op de kaart.

RESTAURANT LA GIRALDA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LA GIRALDA, company assigned to the tax number BE05454132080. The company RESTAURANT LA GIRALDA is located at the address: AVENUE DU PORT 16; 4602; VIS?. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT LA GIRALDA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LA GIRALDA is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LA GIRALDA, open positions, location of RESTAURANT LA GIRALDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LA GIRALDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LA GIRALDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LA GIRALDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LA GIRALDA, employees, financial statistics.