FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLANDRE DE DECKER ET FILS SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

Contactgegevens FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Ernest Solvay 48 1480 Tubize - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-55-10-70 32-23-55-10-70

Fax (fax): 32-23-55-10-71 32-23-55-10-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDRE DE DECKER ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDRE DE DECKER ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDRE DE DECKER ET FILS SA
Products information FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08133422851
Ondernemingsnummer: 3902313232
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLANDRE DE DECKER ET FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gears

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDRE DE DECKER ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for FLANDRE DE DECKER ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDRE DE DECKER ET FILS SA
Addition kinds of activities for FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

873101. Biologisch onderzoek | Biological research
09710100. Speldiensten | Game services
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Laat een reactie achter voor FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. FLANDRE DE DECKER ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. Leave a respond for FLANDRE DE DECKER ET FILS SA. FLANDRE DE DECKER ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDRE DE DECKER ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten FLANDRE DE DECKER ET FILS SA
Location of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDRE DE DECKER ET FILS SA FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: Debo | Delmotte Corrine | PAUL MAHIEU | ELSEN FILM & VIDEO | MASURE BVBA

Other related companies as FLANDRE DE DECKER ET FILS SA: Debo | Delmotte Corrine | PAUL MAHIEU | ELSEN FILM & VIDEO | MASURE BVBA

FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133422851. Het bedrijf FLANDRE DE DECKER ET FILS SA bevindt zich op het adres: Av. Ernest Solvay 48 1480 Tubize - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gears. Producten gemaakt in FLANDRE DE DECKER ET FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, openstaande posities, locatie van FLANDRE DE DECKER ET FILS SA op de kaart.

FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, company assigned to the tax number BE08133422851. The company FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is located at the address: Av. Ernest Solvay 48 1480 Tubize - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gears. Products created in FLANDRE DE DECKER ET FILS SA were not found.
The main activity of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, open positions, location of FLANDRE DE DECKER ET FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDRE DE DECKER ET FILS SA, employees, financial statistics.