NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET

Contactgegevens NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TRIEU-KAISIN 1; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71397162 (+32-71397162) 71397162 (+32-71397162)

Fax (fax): +32 (87) 624-86-10 +32 (87) 624-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET
Products information NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET

BTW identificatienummer (tax): BE07097412109
Ondernemingsnummer: 5858978271
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET

2441. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. Leave a respond for NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET. NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET
Location of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: UTEXBEL NV | MIS EN BOUTEILLE | AUTOHANDEL LAUWEREYS | P茅n茅lope | HYBRIONICS

Other related companies as NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET: UTEXBEL NV | MIS EN BOUTEILLE | AUTOHANDEL LAUWEREYS | P茅n茅lope | HYBRIONICS

NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097412109. Het bedrijf NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET bevindt zich op het adres: RUE DU TRIEU-KAISIN 1; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET op de kaart.

NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, company assigned to the tax number BE07097412109. The company NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is located at the address: RUE DU TRIEU-KAISIN 1; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET were not found.
The main activity of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, open positions, location of NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ? SEC FLUOR-NET, employees, financial statistics.