CHRISTIANE SCHELSTRAETE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CHRISTIANE SCHELSTRAETE
Private companiesTobacco Products • CHRISTIANE SCHELSTRAETE

Contactgegevens CHRISTIANE SCHELSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANE SCHELSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANE SCHELSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELSTRAAT 7; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93843959 (+32-93843959) 93843959 (+32-93843959)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANE SCHELSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANE SCHELSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANE SCHELSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANE SCHELSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANE SCHELSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANE SCHELSTRAETE
Products information CHRISTIANE SCHELSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CHRISTIANE SCHELSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANE SCHELSTRAETE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANE SCHELSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANE SCHELSTRAETE
Addition kinds of activities for CHRISTIANE SCHELSTRAETE

615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products

Werken bij CHRISTIANE SCHELSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANE SCHELSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANE SCHELSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANE SCHELSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Laat een reactie achter voor CHRISTIANE SCHELSTRAETE. CHRISTIANE SCHELSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANE SCHELSTRAETE. Leave a respond for CHRISTIANE SCHELSTRAETE. CHRISTIANE SCHELSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANE SCHELSTRAETE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANE SCHELSTRAETE
Location of CHRISTIANE SCHELSTRAETE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANE SCHELSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANE SCHELSTRAETE CHRISTIANE SCHELSTRAETE: SHELL | V.V. VERBROEDERING SYSELE | Verhulst | GAR BOSMAN J | J. BOETS

Other related companies as CHRISTIANE SCHELSTRAETE: SHELL | V.V. VERBROEDERING SYSELE | Verhulst | GAR BOSMAN J | J. BOETS

CHRISTIANE SCHELSTRAETE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANE SCHELSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf CHRISTIANE SCHELSTRAETE bevindt zich op het adres: KREKELSTRAAT 7; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in CHRISTIANE SCHELSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIANE SCHELSTRAETE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANE SCHELSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANE SCHELSTRAETE, openstaande posities, locatie van CHRISTIANE SCHELSTRAETE op de kaart.

CHRISTIANE SCHELSTRAETE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANE SCHELSTRAETE, company assigned to the tax number BE09737426757. The company CHRISTIANE SCHELSTRAETE is located at the address: KREKELSTRAAT 7; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in CHRISTIANE SCHELSTRAETE were not found.
The main activity of CHRISTIANE SCHELSTRAETE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANE SCHELSTRAETE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANE SCHELSTRAETE, open positions, location of CHRISTIANE SCHELSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANE SCHELSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANE SCHELSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANE SCHELSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANE SCHELSTRAETE, employees, financial statistics.