'T ALLUMEURKES GASTHUIS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • 'T ALLUMEURKES GASTHUIS
Private companiesUnited States Postal Service • 'T ALLUMEURKES GASTHUIS

Contactgegevens 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T ALLUMEURKES GASTHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32338165 32338165

Fax (fax): +32 (81) 879-39-95 +32 (81) 879-39-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T ALLUMEURKES GASTHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T ALLUMEURKES GASTHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T ALLUMEURKES GASTHUIS
Products information 'T ALLUMEURKES GASTHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T ALLUMEURKES GASTHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T ALLUMEURKES GASTHUIS
(Get full report from official database of BE for 'T ALLUMEURKES GASTHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T ALLUMEURKES GASTHUIS
Addition kinds of activities for 'T ALLUMEURKES GASTHUIS

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

Zoek naar antwoorden van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS in sociale netwerken
Look for responds of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Laat een reactie achter voor 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. 'T ALLUMEURKES GASTHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. Leave a respond for 'T ALLUMEURKES GASTHUIS. 'T ALLUMEURKES GASTHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T ALLUMEURKES GASTHUIS op de google maps. Adres en contacten 'T ALLUMEURKES GASTHUIS
Location of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS on the google maps. Address and contacts of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T ALLUMEURKES GASTHUIS 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: ARICKX | Envol ('l) | Vandebrouck Selfservice | DIDIER VERVOORT | Zaoui & Sons

Other related companies as 'T ALLUMEURKES GASTHUIS: ARICKX | Envol ('l) | Vandebrouck Selfservice | DIDIER VERVOORT | Zaoui & Sons

'T ALLUMEURKES GASTHUIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf 'T ALLUMEURKES GASTHUIS bevindt zich op het adres: KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in 'T ALLUMEURKES GASTHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, openstaande posities, locatie van 'T ALLUMEURKES GASTHUIS op de kaart.

'T ALLUMEURKES GASTHUIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, company assigned to the tax number BE03988555908. The company 'T ALLUMEURKES GASTHUIS is located at the address: KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rookartikelen; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in 'T ALLUMEURKES GASTHUIS were not found.
The main activity of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS is not available. You also can look at reviews of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, open positions, location of 'T ALLUMEURKES GASTHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T ALLUMEURKES GASTHUIS, employees, financial statistics.