'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE

Contactgegevens 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKVIJVERSTRAAT 7; 9120; BEVEREN-WAAS, België

Telefoon (phone): 37551136 (+32-37551136) 37551136 (+32-37551136)

Fax (fax): +32 (2) 642-10-79 +32 (2) 642-10-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE
Products information 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE07809875488
Ondernemingsnummer: 9614654541
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Tavernes. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE
(Get full report from official database of BE for 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE
Addition kinds of activities for 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE

864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
30530207. U-klep verpakking, leer | U-valve packing, leather
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
50399903. luifels | Awnings

Werken bij 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Laat een reactie achter voor 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. Leave a respond for 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE. 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE op de google maps. Adres en contacten 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE
Location of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE on the google maps. Address and contacts of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: TEXACO | LEONARD FRANCIS | GETRONICS (WANG GLOBAL) | Buroconcept SA | UCB PHARMA

Other related companies as 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE: TEXACO | LEONARD FRANCIS | GETRONICS (WANG GLOBAL) | Buroconcept SA | UCB PHARMA

'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809875488. Het bedrijf 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE bevindt zich op het adres: DONKVIJVERSTRAAT 7; 9120; BEVEREN-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides..
De hoofdactiviteit van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, openstaande posities, locatie van 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE op de kaart.

'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, company assigned to the tax number BE07809875488. The company 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is located at the address: DONKVIJVERSTRAAT 7; 9120; BEVEREN-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Tavernes. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides..
The main activity of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE is not available. You also can look at reviews of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, open positions, location of 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SPINNEWIEL FONDUEHOUSE, employees, financial statistics.