RESTAURANT UYLENSPIEGEL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • RESTAURANT UYLENSPIEGEL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • RESTAURANT UYLENSPIEGEL

Contactgegevens RESTAURANT UYLENSPIEGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT UYLENSPIEGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT UYLENSPIEGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 44; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50372609 (+32-50372609) 50372609 (+32-50372609)

Fax (fax): +32 (63) 502-93-49 +32 (63) 502-93-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT UYLENSPIEGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT UYLENSPIEGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT UYLENSPIEGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT UYLENSPIEGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT UYLENSPIEGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT UYLENSPIEGEL
Products information RESTAURANT UYLENSPIEGEL

BTW identificatienummer (tax): BE01028015136
Ondernemingsnummer: 8928009033
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT UYLENSPIEGEL
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT UYLENSPIEGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT UYLENSPIEGEL
Addition kinds of activities for RESTAURANT UYLENSPIEGEL

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28990205. Rode olie (oliezuur) | Red oil (oleic acid)
51549903. Geiten | Goats
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij RESTAURANT UYLENSPIEGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT UYLENSPIEGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT UYLENSPIEGEL in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT UYLENSPIEGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Laat een reactie achter voor RESTAURANT UYLENSPIEGEL. RESTAURANT UYLENSPIEGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT UYLENSPIEGEL. Leave a respond for RESTAURANT UYLENSPIEGEL. RESTAURANT UYLENSPIEGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT UYLENSPIEGEL op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT UYLENSPIEGEL
Location of RESTAURANT UYLENSPIEGEL on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT UYLENSPIEGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT UYLENSPIEGEL RESTAURANT UYLENSPIEGEL: LA MبRE MICHEL | CLAERHOUT | MUSIKLADEN | Poncin C | CUISINE ET AMBIANCE SPRL

Other related companies as RESTAURANT UYLENSPIEGEL: LA MبRE MICHEL | CLAERHOUT | MUSIKLADEN | Poncin C | CUISINE ET AMBIANCE SPRL

RESTAURANT UYLENSPIEGEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT UYLENSPIEGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01028015136. Het bedrijf RESTAURANT UYLENSPIEGEL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 44; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT UYLENSPIEGEL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT UYLENSPIEGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT UYLENSPIEGEL, openstaande posities, locatie van RESTAURANT UYLENSPIEGEL op de kaart.

RESTAURANT UYLENSPIEGEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT UYLENSPIEGEL, company assigned to the tax number BE01028015136. The company RESTAURANT UYLENSPIEGEL is located at the address: KERKSTRAAT 44; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of RESTAURANT UYLENSPIEGEL is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT UYLENSPIEGEL is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT UYLENSPIEGEL, open positions, location of RESTAURANT UYLENSPIEGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT UYLENSPIEGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT UYLENSPIEGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT UYLENSPIEGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT UYLENSPIEGEL, employees, financial statistics.