RESTAURANT LE MERGET

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • RESTAURANT LE MERGET
Private companiesFood and Kindred Products • RESTAURANT LE MERGET

Contactgegevens RESTAURANT LE MERGET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LE MERGET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LE MERGET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25120306 (+32-25120306) 25120306 (+32-25120306)

Fax (fax): +32 (50) 469-46-46 +32 (50) 469-46-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LE MERGET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LE MERGET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LE MERGET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LE MERGET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LE MERGET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LE MERGET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LE MERGET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LE MERGET
Products information RESTAURANT LE MERGET

BTW identificatienummer (tax): BE06587371826
Ondernemingsnummer: 5321472167
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon,Sympathique,Affaire. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LE MERGET
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LE MERGET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LE MERGET
Addition kinds of activities for RESTAURANT LE MERGET

6361. Titel verzekering | Title insurance
225401. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
411102. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
87119902. Luchtvaart- en / of luchtvaarttechniek | Aviation and/or aeronautical engineering
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing

Werken bij RESTAURANT LE MERGET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LE MERGET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LE MERGET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LE MERGET. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LE MERGET in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LE MERGET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LE MERGET. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LE MERGET. RESTAURANT LE MERGET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LE MERGET. Leave a respond for RESTAURANT LE MERGET. RESTAURANT LE MERGET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LE MERGET op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LE MERGET
Location of RESTAURANT LE MERGET on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LE MERGET

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LE MERGET RESTAURANT LE MERGET: De Cubber Kevin | GAME MANIA | Architex SPRL | Ericx Ivo | Warland A

Other related companies as RESTAURANT LE MERGET: De Cubber Kevin | GAME MANIA | Architex SPRL | Ericx Ivo | Warland A

RESTAURANT LE MERGET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LE MERGET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587371826. Het bedrijf RESTAURANT LE MERGET bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon,Sympathique,Affaire. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LE MERGET is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LE MERGET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LE MERGET, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LE MERGET op de kaart.

RESTAURANT LE MERGET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LE MERGET, company assigned to the tax number BE06587371826. The company RESTAURANT LE MERGET is located at the address: RUE DE LA PAIX 16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Petite Restauration & Tearooms: Glacier. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Jardin,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon,Sympathique,Affaire. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of RESTAURANT LE MERGET is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LE MERGET is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LE MERGET, open positions, location of RESTAURANT LE MERGET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LE MERGET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LE MERGET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LE MERGET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LE MERGET, employees, financial statistics.