Jozef's Lift Service

Contactgegevens Jozef's Lift Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jozef's Lift Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jozef's Lift Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gobbelsrode 160; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), België

Telefoon (phone): 016 62 33 95 (+32-016 62 33 95) 016 62 33 95 (+32-016 62 33 95)

Fax (fax): 016 62 33 95 (+32-016 62 33 95) 016 62 33 95 (+32-016 62 33 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jozef's Lift Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jozef's Lift Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jozef's Lift Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jozef's Lift Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jozef's Lift Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jozef's Lift Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jozef's Lift Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jozef's Lift Service
Products information Jozef's Lift Service

BTW identificatienummer (tax): BE06813690185
Ondernemingsnummer: 8492126464
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Jozef's Lift Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jozef's Lift Service
(Get full report from official database of BE for Jozef's Lift Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jozef's Lift Service
Addition kinds of activities for Jozef's Lift Service

809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
28190201. Boorzuur | Boric acid
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system

Werken bij Jozef's Lift Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jozef's Lift Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jozef's Lift Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jozef's Lift Service. Looking for open vacancies in other companies

 • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: VISIONPOINT

  Type: Studentenjob

  Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

 • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MENTALITEIT

  Type: Vaste Job

  Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

 • Computer Recruitment Services - Social Intranet Manager (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  NK377: Social Intranet manager: Banking, Brussels     Role Interesting role involves owning and managing the bank's knowledge and collaboration platform / social intranet (navigation, best practices, authoring etc.)  Manage the end-user support model for the employee collaboration platform. Be the main contact point for the platform towards employees. Escalate and resolve issues promptly by liaising with both stakeholders and IT.  Take care of the evolution of the platform. Identify opportunities to improve the platform based on qualitative and quantitative feedback. Manage change requests to drive continuous improvement. Draw on business needs to improve user experience.  Communicate actively with all main stakeholders, ambassadors and user groups throughout the full adoption cycle. Enable employees to find relevant training, support and onboarding resources. Coach business leaders, community managers and end-users to activate business adoption of our employee collaboration platform.  Provide expert advice on how users can achieve their goals through the channel you own. Help users finetune the scope and business purpose for their community. Map existing business processes and content in close partnership with the business owner.  Monitor site analytics and report on key performance indicators to Senior management and other stakeholders.  Contribute alongside the business and IT stakeholders on the evolution of the bank's digital workplace eco-system.   Skills Proven skills in project management and ability to prioritise competing interests while driving towards overall success Ability to understand the way employees work and shape solutions which fit their needs Knowledge of the Jive platform and Office 365 Familiarity with content management systems is a plus Thinks 'outside the box' and is able to find solutions to meet business needs   Soft skills Naturally collaborative person who listens and invests in others to achieve common goals. You love to challenge the status quo and are eager to propose creative solutions to problems. Excellent interpersonal communication skills both orally and in writing. Fast learner, high level of autonomy with the ability and experience to work on own initiative and take decisions. Good organisational skills and ability to manage own time effectively. Stress resistant and flexible to accommodate changing priorities. Team spirit, searching for end to end view by leveraging others views to come with most adequate solutions. You have the ability to prioritize effectively in a multitasking environment and manage conflicting demands. A hands-on mentality and willingness to make it happen   Details  You must be an EU national to be considered for this role  Reference: Nk377 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Duration:6 months Start date: ASAP Language: English   

Zoek naar antwoorden van Jozef's Lift Service in sociale netwerken
Look for responds of Jozef's Lift Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jozef's Lift Service. Laat een reactie achter voor Jozef's Lift Service. Jozef's Lift Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jozef's Lift Service. Leave a respond for Jozef's Lift Service. Jozef's Lift Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jozef's Lift Service op de google maps. Adres en contacten Jozef's Lift Service
Location of Jozef's Lift Service on the google maps. Address and contacts of Jozef's Lift Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Jozef's Lift Service Jozef's Lift Service: Gemeentekrediet | BLOSO-INSPECTIEDIENST ANTWERPEN | MARK SCHIPPERS | NOEL MAES | Periodiekske ('t)

Other related companies as Jozef's Lift Service: Gemeentekrediet | BLOSO-INSPECTIEDIENST ANTWERPEN | MARK SCHIPPERS | NOEL MAES | Periodiekske ('t)

Jozef's Lift Service is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jozef's Lift Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06813690185. Het bedrijf Jozef's Lift Service bevindt zich op het adres: Gobbelsrode 160; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 768,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Jozef's Lift Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jozef's Lift Service is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jozef's Lift Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jozef's Lift Service, openstaande posities, locatie van Jozef's Lift Service op de kaart.

Jozef's Lift Service is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jozef's Lift Service, company assigned to the tax number BE06813690185. The company Jozef's Lift Service is located at the address: Gobbelsrode 160; 3220; Holsbeek (Kortrijk-Dutsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 768,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Jozef's Lift Service were not found.
The main activity of Jozef's Lift Service is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jozef's Lift Service is not available. You also can look at reviews of Jozef's Lift Service, open positions, location of Jozef's Lift Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jozef's Lift Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jozef's Lift Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jozef's Lift Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jozef's Lift Service, employees, financial statistics.