CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES
Private companiesFood and Kindred Products • CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

Contactgegevens CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MEUNIER 35; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10245435 (+32-10245435) 10245435 (+32-10245435)

Fax (fax): +32 (64) 512-95-58 +32 (64) 512-95-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES
Products information CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

BTW identificatienummer (tax): BE05443420410
Ondernemingsnummer: 9665191650
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES
Addition kinds of activities for CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
344307. Metalen onderdelen | Metal parts
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Laat een reactie achter voor CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. Leave a respond for CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES. CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES
Location of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: MARIE CLAIRE BATTISTONI | Everaet Els | HUIS SOMERS R. & L. | Debruyne E | JOANNES JANS

Other related companies as CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES: MARIE CLAIRE BATTISTONI | Everaet Els | HUIS SOMERS R. & L. | Debruyne E | JOANNES JANS

CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05443420410. Het bedrijf CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES bevindt zich op het adres: RUE DU MEUNIER 35; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, openstaande posities, locatie van CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES op de kaart.

CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, company assigned to the tax number BE05443420410. The company CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is located at the address: RUE DU MEUNIER 35; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES were not found.
The main activity of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, open positions, location of CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'AIDE AUX ENTREPRISES, employees, financial statistics.