LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.
Private companiesAgricultural Production - Crops • LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

Contactgegevens LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES-QUINT 44; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56335154 (+32-56335154) 56335154 (+32-56335154)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVEAU J.Y. & FONTAINE P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVEAU J.Y. & FONTAINE P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.
Products information LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.
(Get full report from official database of BE for LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.
Addition kinds of activities for LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

01759910. Prune Orchard | Prune orchard
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
27410602. Technische handleidingen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical manuals: publishing only, not printed on site
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
51479901. Reuzel | Lard

Werken bij LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. in sociale netwerken
Look for responds of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Laat een reactie achter voor LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. Leave a respond for LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.. LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. op de google maps. Adres en contacten LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.
Location of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. on the google maps. Address and contacts of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: FLAZIBEL NV | FLSOTREXCO INTERNATIONAL SA | BBL | 'T HOEKSKE | PAUL VAN CAUWENBERGE

Other related companies as LEVEAU J.Y. & FONTAINE P.: FLAZIBEL NV | FLSOTREXCO INTERNATIONAL SA | BBL | 'T HOEKSKE | PAUL VAN CAUWENBERGE

LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. bevindt zich op het adres: RUE CHARLES-QUINT 44; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., openstaande posities, locatie van LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. op de kaart.

LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., company assigned to the tax number BE01880554199. The company LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is located at the address: RUE CHARLES-QUINT 44; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. is not available. You also can look at reviews of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., open positions, location of LEVEAU J.Y. & FONTAINE P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVEAU J.Y. & FONTAINE P., employees, financial statistics.