A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA
Private companiesLeather and Leather Products • A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

Contactgegevens A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NEERSTALLE 206; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23441700 (+32-23441700) 23441700 (+32-23441700)

Fax (fax): +32 (50) 979-95-80 +32 (50) 979-95-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA
Products information A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

BTW identificatienummer (tax): BE08940917968
Ondernemingsnummer: 1365570068
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Stockage des Archives,Destruction des Archives.

Product categorie (product category): Stockage and entreposage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA
(Get full report from official database of BE for A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA
Addition kinds of activities for A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

5181. Bier en aal | Beer and ale
308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
48320101. Grote band | Big band

Werken bij A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA in sociale netwerken
Look for responds of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Laat een reactie achter voor A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. Leave a respond for A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA. A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA op de google maps. Adres en contacten A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA
Location of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA on the google maps. Address and contacts of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: COIFFURE MARINA | Dubois R | VANDER HAEGEN J.C. | WETSWINKEL | Mabuhay

Other related companies as A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA: COIFFURE MARINA | Dubois R | VANDER HAEGEN J.C. | WETSWINKEL | Mabuhay

A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08940917968. Het bedrijf A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NEERSTALLE 206; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stockage and entreposage. Lijst met producten zijn Services: Stockage des Archives,Destruction des Archives..
De hoofdactiviteit van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, openstaande posities, locatie van A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA op de kaart.

A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, company assigned to the tax number BE08940917968. The company A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is located at the address: CHAUSS?E DE NEERSTALLE 206; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stockage and entreposage. List of products are Services: Stockage des Archives,Destruction des Archives..
The main activity of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA is not available. You also can look at reviews of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, open positions, location of A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA, employees, financial statistics.