RITZ BOWLING CENTER SPRL

Contactgegevens RITZ BOWLING CENTER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITZ BOWLING CENTER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITZ BOWLING CENTER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Werrie 76; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 428 90 78 (+32-02 428 90 78) 02 428 90 78 (+32-02 428 90 78)

Fax (fax): 02 428 90 78 (+32-02 428 90 78) 02 428 90 78 (+32-02 428 90 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITZ BOWLING CENTER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITZ BOWLING CENTER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITZ BOWLING CENTER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITZ BOWLING CENTER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITZ BOWLING CENTER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITZ BOWLING CENTER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITZ BOWLING CENTER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITZ BOWLING CENTER SPRL
Products information RITZ BOWLING CENTER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08778594970
Ondernemingsnummer: 2619384765
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Bowling & skittle alleys

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITZ BOWLING CENTER SPRL
(Get full report from official database of BE for RITZ BOWLING CENTER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITZ BOWLING CENTER SPRL
Addition kinds of activities for RITZ BOWLING CENTER SPRL

22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij RITZ BOWLING CENTER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITZ BOWLING CENTER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITZ BOWLING CENTER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITZ BOWLING CENTER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van RITZ BOWLING CENTER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RITZ BOWLING CENTER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITZ BOWLING CENTER SPRL. Laat een reactie achter voor RITZ BOWLING CENTER SPRL. RITZ BOWLING CENTER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITZ BOWLING CENTER SPRL. Leave a respond for RITZ BOWLING CENTER SPRL. RITZ BOWLING CENTER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITZ BOWLING CENTER SPRL op de google maps. Adres en contacten RITZ BOWLING CENTER SPRL
Location of RITZ BOWLING CENTER SPRL on the google maps. Address and contacts of RITZ BOWLING CENTER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RITZ BOWLING CENTER SPRL RITZ BOWLING CENTER SPRL: COIFFURE LIESKE | Boendael Shoes SPRL | GALERIJ DE VUYST | MICHIELS W. | Cheops Internet Solutions

Other related companies as RITZ BOWLING CENTER SPRL: COIFFURE LIESKE | Boendael Shoes SPRL | GALERIJ DE VUYST | MICHIELS W. | Cheops Internet Solutions

RITZ BOWLING CENTER SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITZ BOWLING CENTER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08778594970. Het bedrijf RITZ BOWLING CENTER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Henri Werrie 76; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Bowling & skittle alleys.
De hoofdactiviteit van RITZ BOWLING CENTER SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITZ BOWLING CENTER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITZ BOWLING CENTER SPRL, openstaande posities, locatie van RITZ BOWLING CENTER SPRL op de kaart.

RITZ BOWLING CENTER SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITZ BOWLING CENTER SPRL, company assigned to the tax number BE08778594970. The company RITZ BOWLING CENTER SPRL is located at the address: Rue Henri Werrie 76; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Bowling & skittle alleys.
The main activity of RITZ BOWLING CENTER SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RITZ BOWLING CENTER SPRL is not available. You also can look at reviews of RITZ BOWLING CENTER SPRL, open positions, location of RITZ BOWLING CENTER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITZ BOWLING CENTER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITZ BOWLING CENTER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITZ BOWLING CENTER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITZ BOWLING CENTER SPRL, employees, financial statistics.