'Sébastian' Rénovation A à Z

Contactgegevens 'Sébastian' Rénovation A à Z: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'Sébastian' Rénovation A à Z: address, phone, fax, email, website, opening hours

'Sébastian' Rénovation A à Z

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Général Jacques 29 4051 Vaux-Sous-Chèvremont (Chaudfontaine), België

Telefoon (phone): +32 (60) 306-38-89 +32 (60) 306-38-89

Fax (fax): +32 (4) 778-54-37 +32 (4) 778-54-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'Sébastian' Rénovation A à Z: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'Sébastian' Rénovation A à Z"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'Sébastian' Rénovation A à Z"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'Sébastian' Rénovation A à Z, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'Sébastian' Rénovation A à Z. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'Sébastian' Rénovation A à Z, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'Sébastian' Rénovation A à Z. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'Sébastian' Rénovation A à Z
Products information 'Sébastian' Rénovation A à Z

BTW identificatienummer (tax): BE07712646484
Ondernemingsnummer: 9497650146
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in 'Sébastian' Rénovation A à Z zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'Sébastian' Rénovation A à Z
(Get full report from official database of BE for 'Sébastian' Rénovation A à Z)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'Sébastian' Rénovation A à Z
Addition kinds of activities for 'Sébastian' Rénovation A à Z

13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
73220000. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
82110206. Privé basisschool | Private elementary school
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij 'Sébastian' Rénovation A à Z: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'Sébastian' Rénovation A à Z: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'Sébastian' Rénovation A à Z. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'Sébastian' Rénovation A à Z. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van 'Sébastian' Rénovation A à Z in sociale netwerken
Look for responds of 'Sébastian' Rénovation A à Z in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'Sébastian' Rénovation A à Z. Laat een reactie achter voor 'Sébastian' Rénovation A à Z. 'Sébastian' Rénovation A à Z bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'Sébastian' Rénovation A à Z. Leave a respond for 'Sébastian' Rénovation A à Z. 'Sébastian' Rénovation A à Z on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'Sébastian' Rénovation A à Z op de google maps. Adres en contacten 'Sébastian' Rénovation A à Z
Location of 'Sébastian' Rénovation A à Z on the google maps. Address and contacts of 'Sébastian' Rénovation A à Z

Andere gerelateerde bedrijven als come 'Sébastian' Rénovation A à Z 'Sébastian' Rénovation A à Z: Avenue | DANIEL FICKERS | VERHELEC | Daphné Coiffure | C. LIONE

Other related companies as 'Sébastian' Rénovation A à Z: Avenue | DANIEL FICKERS | VERHELEC | Daphné Coiffure | C. LIONE

'Sébastian' Rénovation A à Z is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'Sébastian' Rénovation A à Z, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712646484. Het bedrijf 'Sébastian' Rénovation A à Z bevindt zich op het adres: Rue du Général Jacques 29 4051 Vaux-Sous-Chèvremont (Chaudfontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in 'Sébastian' Rénovation A à Z zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'Sébastian' Rénovation A à Z is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'Sébastian' Rénovation A à Z is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'Sébastian' Rénovation A à Z, openstaande posities, locatie van 'Sébastian' Rénovation A à Z op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'Sébastian' Rénovation A à Z is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'Sébastian' Rénovation A à Z, company assigned to the tax number BE07712646484. The company 'Sébastian' Rénovation A à Z is located at the address: Rue du Général Jacques 29 4051 Vaux-Sous-Chèvremont (Chaudfontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in 'Sébastian' Rénovation A à Z were not found.
The main activity of 'Sébastian' Rénovation A à Z is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'Sébastian' Rénovation A à Z is not available. You also can look at reviews of 'Sébastian' Rénovation A à Z, open positions, location of 'Sébastian' Rénovation A à Z on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'Sébastian' Rénovation A à Z, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'Sébastian' Rénovation A à Z, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'Sébastian' Rénovation A à Z, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'Sébastian' Rénovation A à Z, employees, financial statistics.