Oxfam Wereldwinkels VZW

Contactgegevens Oxfam Wereldwinkels VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oxfam Wereldwinkels VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oxfam Wereldwinkels VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ververijstraat 15; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 218 88 99 (+32-09 218 88 99) 09 218 88 99 (+32-09 218 88 99)

Fax (fax): 09 218 88 77 (+32-09 218 88 77) 09 218 88 77 (+32-09 218 88 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oxfam Wereldwinkels VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oxfam Wereldwinkels VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oxfam Wereldwinkels VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oxfam Wereldwinkels VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oxfam Wereldwinkels VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oxfam Wereldwinkels VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oxfam Wereldwinkels VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oxfam Wereldwinkels VZW
Products information Oxfam Wereldwinkels VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05148986816
Ondernemingsnummer: 5802398681
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Oxfam Wereldwinkels VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oxfam Wereldwinkels VZW
(Get full report from official database of BE for Oxfam Wereldwinkels VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oxfam Wereldwinkels VZW
Addition kinds of activities for Oxfam Wereldwinkels VZW

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
51990411. Garen, niet | Yarns, nec
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij Oxfam Wereldwinkels VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oxfam Wereldwinkels VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oxfam Wereldwinkels VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oxfam Wereldwinkels VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Oxfam Wereldwinkels VZW in sociale netwerken
Look for responds of Oxfam Wereldwinkels VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oxfam Wereldwinkels VZW. Laat een reactie achter voor Oxfam Wereldwinkels VZW. Oxfam Wereldwinkels VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oxfam Wereldwinkels VZW. Leave a respond for Oxfam Wereldwinkels VZW. Oxfam Wereldwinkels VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oxfam Wereldwinkels VZW op de google maps. Adres en contacten Oxfam Wereldwinkels VZW
Location of Oxfam Wereldwinkels VZW on the google maps. Address and contacts of Oxfam Wereldwinkels VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Oxfam Wereldwinkels VZW Oxfam Wereldwinkels VZW: ACCOUNTANTS TAX& MANAGEMENT CONSULTANTS | PROVIDENTIA | SCHOUKENS G. & D. | Carlton(Feestzaal) | A.V. PRESS

Other related companies as Oxfam Wereldwinkels VZW: ACCOUNTANTS TAX& MANAGEMENT CONSULTANTS | PROVIDENTIA | SCHOUKENS G. & D. | Carlton(Feestzaal) | A.V. PRESS

Oxfam Wereldwinkels VZW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oxfam Wereldwinkels VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05148986816. Het bedrijf Oxfam Wereldwinkels VZW bevindt zich op het adres: Ververijstraat 15; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Oxfam Wereldwinkels VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oxfam Wereldwinkels VZW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oxfam Wereldwinkels VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oxfam Wereldwinkels VZW, openstaande posities, locatie van Oxfam Wereldwinkels VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oxfam Wereldwinkels VZW is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oxfam Wereldwinkels VZW, company assigned to the tax number BE05148986816. The company Oxfam Wereldwinkels VZW is located at the address: Ververijstraat 15; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Oxfam Wereldwinkels VZW were not found.
The main activity of Oxfam Wereldwinkels VZW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Oxfam Wereldwinkels VZW is not available. You also can look at reviews of Oxfam Wereldwinkels VZW, open positions, location of Oxfam Wereldwinkels VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oxfam Wereldwinkels VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oxfam Wereldwinkels VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oxfam Wereldwinkels VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oxfam Wereldwinkels VZW, employees, financial statistics.