FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

Contactgegevens FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Huart Hamoir 31 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-16-06-58 32-22-16-06-58

Fax (fax): 32-22-45-05-88 32-22-45-05-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA
Products information FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03822387695
Ondernemingsnummer: 1612762451
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 316,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Costume jewellery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA
(Get full report from official database of BE for FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA
Addition kinds of activities for FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

3676. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Laat een reactie achter voor FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. Leave a respond for FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA. FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA op de google maps. Adres en contacten FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA
Location of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA on the google maps. Address and contacts of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: ALEXANDER SCHILLEMANS | PHILIPPE GILLE | VRJ SA | De Mol-Meuldermans en Partners BVBA | JEAN P.R. SLEECKX

Other related companies as FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA: ALEXANDER SCHILLEMANS | PHILIPPE GILLE | VRJ SA | De Mol-Meuldermans en Partners BVBA | JEAN P.R. SLEECKX

FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03822387695. Het bedrijf FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA bevindt zich op het adres: Av. Huart Hamoir 31 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 316,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Costume jewellery. Producten gemaakt in FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, openstaande posities, locatie van FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA op de kaart.

FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, company assigned to the tax number BE03822387695. The company FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is located at the address: Av. Huart Hamoir 31 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 316,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Costume jewellery. Products created in FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA were not found.
The main activity of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA is not available. You also can look at reviews of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, open positions, location of FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUNION EUROPEENNE DE COMMERCE SA, employees, financial statistics.