FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

Contactgegevens FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nederwijk-Oost 275b 9400 Ninove - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-34-48-01 32-54-34-48-01

Fax (fax): 32-54-34-48-04 32-54-34-48-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV
Products information FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07642883300
Ondernemingsnummer: 8498443603
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete, ready-mixed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV
(Get full report from official database of BE for FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV
Addition kinds of activities for FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services

Werken bij FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Laat een reactie achter voor FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. Leave a respond for FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV. FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV op de google maps. Adres en contacten FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV
Location of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV on the google maps. Address and contacts of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: Vanin BVBA | WATERLOO D.C | VAN EYCKEN ANNO 1892 NV | Meunier C | AVIS

Other related companies as FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV: Vanin BVBA | WATERLOO D.C | VAN EYCKEN ANNO 1892 NV | Meunier C | AVIS

FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642883300. Het bedrijf FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV bevindt zich op het adres: Nederwijk-Oost 275b 9400 Ninove - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Concrete, ready-mixed. Producten gemaakt in FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, openstaande posities, locatie van FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV op de kaart.

FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, company assigned to the tax number BE07642883300. The company FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is located at the address: Nederwijk-Oost 275b 9400 Ninove - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Concrete, ready-mixed. Products created in FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV were not found.
The main activity of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV is not available. You also can look at reviews of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, open positions, location of FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNINOOFSE BETONCENTRALE NV, employees, financial statistics.