ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE
Private companiesPersonal Services • ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

Contactgegevens ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWIERSTRAAT 9B; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54422610 (+32-54422610) 54422610 (+32-54422610)

Fax (fax): +32 (14) 960-46-84 +32 (14) 960-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE
Products information ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

BTW identificatienummer (tax): BE02177734375
Ondernemingsnummer: 1159027099
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Services de Traitement de Texte.

Product categorie (product category): Secrétariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE
(Get full report from official database of BE for ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE
Addition kinds of activities for ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
26210703. Magazine papier | Magazine paper
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing

Werken bij ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE in sociale netwerken
Look for responds of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Laat een reactie achter voor ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. Leave a respond for ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE. ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE op de google maps. Adres en contacten ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE
Location of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE on the google maps. Address and contacts of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: KURT AMEEL | NATHALIE DELACOLLETTE | GOLDMAN NV | GRAND GARAGE DES ARDENNES | The Visitor

Other related companies as ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE: KURT AMEEL | NATHALIE DELACOLLETTE | GOLDMAN NV | GRAND GARAGE DES ARDENNES | The Visitor

ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02177734375. Het bedrijf ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE bevindt zich op het adres: BROUWIERSTRAAT 9B; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats. Lijst met producten zijn Services: Services de Traitement de Texte..
De hoofdactiviteit van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, openstaande posities, locatie van ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE op de kaart.

ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, company assigned to the tax number BE02177734375. The company ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is located at the address: BROUWIERSTRAAT 9B; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats. List of products are Services: Services de Traitement de Texte..
The main activity of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE is not available. You also can look at reviews of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, open positions, location of ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC ADVIESBUREAU COMMUNICATIE, employees, financial statistics.