KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU
Private companiesTextile Mill Products • KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

Contactgegevens KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 73; 3550; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 11252420 (+32-11252420) 11252420 (+32-11252420)

Fax (fax): +32 (11) 477-93-86 +32 (11) 477-93-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU
Products information KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE08682739257
Ondernemingsnummer: 4258270263
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU
(Get full report from official database of BE for KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU
Addition kinds of activities for KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

353100. Bouwmachines | Construction machinery
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies

Werken bij KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Laat een reactie achter voor KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. Leave a respond for KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU. KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU op de google maps. Adres en contacten KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU
Location of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU on the google maps. Address and contacts of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: SHOTON K.C | CLAESSENS JUWELIER | DE WITTE LELIE | CLUB PHILAT?LIQUE FAYTOIS | R.W.-HEATING

Other related companies as KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU: SHOTON K.C | CLAESSENS JUWELIER | DE WITTE LELIE | CLUB PHILAT?LIQUE FAYTOIS | R.W.-HEATING

KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08682739257. Het bedrijf KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 73; 3550; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, openstaande posities, locatie van KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU op de kaart.

KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, company assigned to the tax number BE08682739257. The company KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is located at the address: ZANDSTRAAT 73; 3550; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU were not found.
The main activity of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU is not available. You also can look at reviews of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, open positions, location of KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPISCH SOCIAAL ADVIESBUREAU, employees, financial statistics.