FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV
Private companiesPersonal Services • FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ondernemersstr. 13 2500 Lier - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-89-22-00 32-34-89-22-00

Fax (fax): 32-34-89-10-64 32-34-89-10-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV
Products information FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04166259765
Ondernemingsnummer: 5687591552
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Silk-screen printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

207703. rendering | Rendering
275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV. FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV
Location of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: Madou Vandromme Accountancy BVBA | Recour H | Dehousse G | Leon M | David Brown Sadi NV

Other related companies as FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV: Madou Vandromme Accountancy BVBA | Recour H | Dehousse G | Leon M | David Brown Sadi NV

FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04166259765. Het bedrijf FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Ondernemersstr. 13 2500 Lier - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Silk-screen printing. Producten gemaakt in FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE04166259765. The company FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is located at the address: Ondernemersstr. 13 2500 Lier - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Silk-screen printing. Products created in FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWHITE-LAZQ INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.