Eloy & Fils SA

Contactgegevens Eloy & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eloy & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eloy & Fils SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning de Damre; 4140; Sprimont, België

Telefoon (phone): 04 382 34 44; 04 382 44 10 (+32-04 382 34 44; 04 382 44 10) 04 382 34 44; 04 382 44 10 (+32-04 382 34 44; 04 382 44 10)

Fax (fax): 04 382 33 03 (+32-04 382 33 03) 04 382 33 03 (+32-04 382 33 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eloy & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eloy & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eloy & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eloy & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eloy & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eloy & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eloy & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eloy & Fils SA
Products information Eloy & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE01745147705
Ondernemingsnummer: 6053710937
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Water purification; Tanks

Product categorie (product category): Bicycle racks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eloy & Fils SA
(Get full report from official database of BE for Eloy & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eloy & Fils SA
Addition kinds of activities for Eloy & Fils SA

02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household

Werken bij Eloy & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eloy & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eloy & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eloy & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Eloy & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Eloy & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eloy & Fils SA. Laat een reactie achter voor Eloy & Fils SA. Eloy & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eloy & Fils SA. Leave a respond for Eloy & Fils SA. Eloy & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eloy & Fils SA op de google maps. Adres en contacten Eloy & Fils SA
Location of Eloy & Fils SA on the google maps. Address and contacts of Eloy & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eloy & Fils SA Eloy & Fils SA: LUC DEVOLDERE | COIN VIDEOMUSIC | ESPRIT | CARROSS LA VICTOIRE MR ROSA | Periodental sprl

Other related companies as Eloy & Fils SA: LUC DEVOLDERE | COIN VIDEOMUSIC | ESPRIT | CARROSS LA VICTOIRE MR ROSA | Periodental sprl

Eloy & Fils SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eloy & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745147705. Het bedrijf Eloy & Fils SA bevindt zich op het adres: Zoning de Damre; 4140; Sprimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 446,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bicycle racks. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Water purification; Tanks.
De hoofdactiviteit van Eloy & Fils SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eloy & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eloy & Fils SA, openstaande posities, locatie van Eloy & Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eloy & Fils SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eloy & Fils SA, company assigned to the tax number BE01745147705. The company Eloy & Fils SA is located at the address: Zoning de Damre; 4140; Sprimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 446,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bicycle racks. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Dustbins & dustbagholders; Septic tanks; Water purification; Tanks.
The main activity of Eloy & Fils SA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eloy & Fils SA is not available. You also can look at reviews of Eloy & Fils SA, open positions, location of Eloy & Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eloy & Fils SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eloy & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eloy & Fils SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eloy & Fils SA, employees, financial statistics.