FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV
Private companiesFood and Kindred Products • FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

Contactgegevens FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostkaai 50 8900 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-46-79-02 32-57-46-79-02

Fax (fax): 32-57-46-79-02 32-57-46-79-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV
Products information FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05040496826
Ondernemingsnummer: 2087097167
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - computer peripherals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
28190500. aluinen | Alums
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods

Werken bij FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. Leave a respond for FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV. FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV
Location of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: Q8 | P.C.P. BELGIUM | L?UNIVERS DU GSM | RUDIGER MOTYKA | C. BILGINER

Other related companies as FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV: Q8 | P.C.P. BELGIUM | L?UNIVERS DU GSM | RUDIGER MOTYKA | C. BILGINER

FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05040496826. Het bedrijf FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Oostkaai 50 8900 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electronic data processing - computer peripherals. Producten gemaakt in FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV op de kaart.

FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05040496826. The company FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is located at the address: Oostkaai 50 8900 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electronic data processing - computer peripherals. Products created in FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, open positions, location of FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPUNCH GRAPHIX PREPRESS BELGIUM NV, employees, financial statistics.