GARAGE VANLAUWE GEBRS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GARAGE VANLAUWE GEBRS
Private companiesAgricultural Services • GARAGE VANLAUWE GEBRS

Contactgegevens GARAGE VANLAUWE GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANLAUWE GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANLAUWE GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JORISSTRAAT 7; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51301375 (+32-51301375) 51301375 (+32-51301375)

Fax (fax): +32 (68) 103-56-22 +32 (68) 103-56-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANLAUWE GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANLAUWE GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANLAUWE GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANLAUWE GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANLAUWE GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANLAUWE GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANLAUWE GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANLAUWE GEBRS
Products information GARAGE VANLAUWE GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE06227020263
Ondernemingsnummer: 7175964355
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GARAGE VANLAUWE GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANLAUWE GEBRS
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANLAUWE GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANLAUWE GEBRS
Addition kinds of activities for GARAGE VANLAUWE GEBRS

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
26310408. Matrix bord | Matrix board
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
60620000. Staat krediet unies | State credit unions
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij GARAGE VANLAUWE GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANLAUWE GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANLAUWE GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANLAUWE GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANLAUWE GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANLAUWE GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANLAUWE GEBRS. Laat een reactie achter voor GARAGE VANLAUWE GEBRS. GARAGE VANLAUWE GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANLAUWE GEBRS. Leave a respond for GARAGE VANLAUWE GEBRS. GARAGE VANLAUWE GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANLAUWE GEBRS op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANLAUWE GEBRS
Location of GARAGE VANLAUWE GEBRS on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANLAUWE GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANLAUWE GEBRS GARAGE VANLAUWE GEBRS: Résidence de la Vierge des Pauvres | MAISON FRAPPART | JAN TIELENS | Antwerp Car Center BVBA | Ron Mukherjee

Other related companies as GARAGE VANLAUWE GEBRS: Résidence de la Vierge des Pauvres | MAISON FRAPPART | JAN TIELENS | Antwerp Car Center BVBA | Ron Mukherjee

GARAGE VANLAUWE GEBRS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANLAUWE GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227020263. Het bedrijf GARAGE VANLAUWE GEBRS bevindt zich op het adres: SINT-JORISSTRAAT 7; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VANLAUWE GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VANLAUWE GEBRS is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANLAUWE GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANLAUWE GEBRS, openstaande posities, locatie van GARAGE VANLAUWE GEBRS op de kaart.

GARAGE VANLAUWE GEBRS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANLAUWE GEBRS, company assigned to the tax number BE06227020263. The company GARAGE VANLAUWE GEBRS is located at the address: SINT-JORISSTRAAT 7; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE VANLAUWE GEBRS were not found.
The main activity of GARAGE VANLAUWE GEBRS is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANLAUWE GEBRS is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANLAUWE GEBRS, open positions, location of GARAGE VANLAUWE GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANLAUWE GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANLAUWE GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANLAUWE GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANLAUWE GEBRS, employees, financial statistics.