FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

Contactgegevens FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De Manchester 13 1080 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-10-07-80 32-24-10-07-80

Fax (fax): 32-24-10-42-75 32-24-10-42-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA
Products information FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

BTW identificatienummer (tax): BE06401428222
Ondernemingsnummer: 5173980712
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Offset printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA
(Get full report from official database of BE for FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA
Addition kinds of activities for FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

281907. carbiden | Carbides
17810000. Waterboren | Water well drilling
22110200. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
59630207. Snacks, directe verkoop | Snacks, direct sales

Werken bij FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Laat een reactie achter voor FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. Leave a respond for FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA. FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA op de google maps. Adres en contacten FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA
Location of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA on the google maps. Address and contacts of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: KBC | COLOMA MUSIC | VEKEMAN Julien | De Smedt Roger & Luc | DEBUYST R

Other related companies as FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA: KBC | COLOMA MUSIC | VEKEMAN Julien | De Smedt Roger & Luc | DEBUYST R

FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06401428222. Het bedrijf FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA bevindt zich op het adres: R. De Manchester 13 1080 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Offset printing. Producten gemaakt in FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, openstaande posities, locatie van FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA op de kaart.

FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, company assigned to the tax number BE06401428222. The company FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is located at the address: R. De Manchester 13 1080 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Offset printing. Products created in FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA were not found.
The main activity of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA is not available. You also can look at reviews of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, open positions, location of FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBROMURE ET/OU IMPRIMERIE GAM SA, employees, financial statistics.