Haironville-Metalprofil

Contactgegevens Haironville-Metalprofil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haironville-Metalprofil: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haironville-Metalprofil

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4ème Avenue; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 240 67 11 (+32-04 240 67 11) 04 240 67 11 (+32-04 240 67 11)

Fax (fax): 04 240 67 10 (+32-04 240 67 10) 04 240 67 10 (+32-04 240 67 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haironville-Metalprofil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haironville-Metalprofil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haironville-Metalprofil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haironville-Metalprofil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haironville-Metalprofil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haironville-Metalprofil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haironville-Metalprofil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haironville-Metalprofil
Products information Haironville-Metalprofil

BTW identificatienummer (tax): BE06418182373
Ondernemingsnummer: 6795837402
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Formwork & shuttering; Upholstery parts; Roofing - Materials; Sheet metal

Product categorie (product category): Sandwich panels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haironville-Metalprofil
(Get full report from official database of BE for Haironville-Metalprofil)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haironville-Metalprofil
Addition kinds of activities for Haironville-Metalprofil

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij Haironville-Metalprofil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haironville-Metalprofil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haironville-Metalprofil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haironville-Metalprofil. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van Haironville-Metalprofil in sociale netwerken
Look for responds of Haironville-Metalprofil in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haironville-Metalprofil. Laat een reactie achter voor Haironville-Metalprofil. Haironville-Metalprofil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haironville-Metalprofil. Leave a respond for Haironville-Metalprofil. Haironville-Metalprofil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haironville-Metalprofil op de google maps. Adres en contacten Haironville-Metalprofil
Location of Haironville-Metalprofil on the google maps. Address and contacts of Haironville-Metalprofil

Andere gerelateerde bedrijven als come Haironville-Metalprofil Haironville-Metalprofil: FORTIS | Lescot Pol | Poot David BVBA | LE MANS VERZEKERINGEN/LE MANS ASSURANCES | LES AUBERGES DE JEUNESSE

Other related companies as Haironville-Metalprofil: FORTIS | Lescot Pol | Poot David BVBA | LE MANS VERZEKERINGEN/LE MANS ASSURANCES | LES AUBERGES DE JEUNESSE

Haironville-Metalprofil is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haironville-Metalprofil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418182373. Het bedrijf Haironville-Metalprofil bevindt zich op het adres: 4ème Avenue; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sandwich panels. Lijst met producten zijn Formwork & shuttering; Upholstery parts; Roofing - Materials; Sheet metal.
De hoofdactiviteit van Haironville-Metalprofil is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haironville-Metalprofil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haironville-Metalprofil, openstaande posities, locatie van Haironville-Metalprofil op de kaart.

Haironville-Metalprofil is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haironville-Metalprofil, company assigned to the tax number BE06418182373. The company Haironville-Metalprofil is located at the address: 4ème Avenue; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sandwich panels. List of products are Formwork & shuttering; Upholstery parts; Roofing - Materials; Sheet metal.
The main activity of Haironville-Metalprofil is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Haironville-Metalprofil is not available. You also can look at reviews of Haironville-Metalprofil, open positions, location of Haironville-Metalprofil on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haironville-Metalprofil, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haironville-Metalprofil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haironville-Metalprofil, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haironville-Metalprofil, employees, financial statistics.