FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA
Private companiesEating and Drinking Places • FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

Contactgegevens FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Edmond Tollenaere 27 1020 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-25-54-22 32-24-25-54-22

Fax (fax): +32 (14) 805-39-37 +32 (14) 805-39-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA
Products information FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

BTW identificatienummer (tax): BE03835571289
Ondernemingsnummer: 4069305419
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hygiene and beauty articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA
(Get full report from official database of BE for FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA
Addition kinds of activities for FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
32910305. Staalwol | Steel wool
34989902. Koppelingen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Couplings, pipe: fabricated from purchased pipe
50939905. Olie, afval | Oil, waste
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Laat een reactie achter voor FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. Leave a respond for FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA. FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA op de google maps. Adres en contacten FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA
Location of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA on the google maps. Address and contacts of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | BANCONTACT-MISTER CASH | Beuckelaers A | FOSTIER | ERT BVBA

Other related companies as FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | BANCONTACT-MISTER CASH | Beuckelaers A | FOSTIER | ERT BVBA

FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03835571289. Het bedrijf FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA bevindt zich op het adres: R. Edmond Tollenaere 27 1020 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hygiene and beauty articles. Producten gemaakt in FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, openstaande posities, locatie van FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA op de kaart.

FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, company assigned to the tax number BE03835571289. The company FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is located at the address: R. Edmond Tollenaere 27 1020 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hygiene and beauty articles. Products created in FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA were not found.
The main activity of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA is not available. You also can look at reviews of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, open positions, location of FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSAVONNERIES BRUXELLOISES SA, employees, financial statistics.