VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS

Contactgegevens VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Falconrui 21 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 27 54 33 32.32 27 54 33

Fax (fax): 32.32 34 26 03 32.32 34 26 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS
Products information VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04150329589
Ondernemingsnummer: 8719268798
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS
(Get full report from official database of BE for VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS
Addition kinds of activities for VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS in sociale netwerken
Look for responds of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Laat een reactie achter voor VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. Leave a respond for VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS. VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS op de google maps. Adres en contacten VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS
Location of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS on the google maps. Address and contacts of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: COIFFURE LINDA | Deplacie W | DETROIT DIESEL-PLAQUET | MICHEL MAGHE | THIERRY POLET

Other related companies as VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS: COIFFURE LINDA | Deplacie W | DETROIT DIESEL-PLAQUET | MICHEL MAGHE | THIERRY POLET

VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04150329589. Het bedrijf VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS bevindt zich op het adres: Falconrui 21 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, openstaande posities, locatie van VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS op de kaart.

VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, company assigned to the tax number BE04150329589. The company VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is located at the address: Falconrui 21 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS is not available. You also can look at reviews of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, open positions, location of VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VZW INTERNAT ZEEMANSHUIS, employees, financial statistics.