GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT

Contactgegevens GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkenlaan 4 1831 Diegem, België

Telefoon (phone): 32.27 21 77 77 32.27 21 77 77

Fax (fax): 32.27 21 55 96 32.27 21 55 96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT
Products information GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT

BTW identificatienummer (tax): BE02594390869
Ondernemingsnummer: 8296020507
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT
(Get full report from official database of BE for GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT
Addition kinds of activities for GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT

10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
48320106. Evangelie | Gospel
57310200. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT in sociale netwerken
Look for responds of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Laat een reactie achter voor GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. Leave a respond for GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT. GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT op de google maps. Adres en contacten GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT
Location of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT on the google maps. Address and contacts of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: DIRECT SYSTEMEN | MAY VAN DEUN | ERIK SEGERS | RAPHAEL VAN PARIJS | ANTIQUITES NORDEN

Other related companies as GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT: DIRECT SYSTEMEN | MAY VAN DEUN | ERIK SEGERS | RAPHAEL VAN PARIJS | ANTIQUITES NORDEN

GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02594390869. Het bedrijf GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT bevindt zich op het adres: Berkenlaan 4 1831 Diegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, openstaande posities, locatie van GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT op de kaart.

GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, company assigned to the tax number BE02594390869. The company GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is located at the address: Berkenlaan 4 1831 Diegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT is not available. You also can look at reviews of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, open positions, location of GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLDEN TULIP RAINBOW HOTEL BRUSSELS AIRPORT, employees, financial statistics.