FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE

Contactgegevens FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue D'Egmont 5 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 04 92 11 32.25 04 92 11

Fax (fax): 32.25 04 92 92 32.25 04 92 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE
Products information FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE

BTW identificatienummer (tax): BE07452270507
Ondernemingsnummer: 5980926513
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Associations and organisations

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE
(Get full report from official database of BE for FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE
Addition kinds of activities for FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
31429901. Slippersokken, gemaakt van gekochte sokken | Slipper socks, made from purchased socks
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
50649905. boeien | Irons
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE in sociale netwerken
Look for responds of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Laat een reactie achter voor FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. Leave a respond for FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE. FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE op de google maps. Adres en contacten FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE
Location of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE on the google maps. Address and contacts of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: MAISON VINS DU TRIXHAY | Copine M | T-Quila | LOOISE BADMINTONCLUB | K.K. RECORDS

Other related companies as FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE: MAISON VINS DU TRIXHAY | Copine M | T-Quila | LOOISE BADMINTONCLUB | K.K. RECORDS

FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07452270507. Het bedrijf FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE bevindt zich op het adres: Rue D'Egmont 5 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Associations and organisations.
De hoofdactiviteit van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, openstaande posities, locatie van FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE op de kaart.

FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, company assigned to the tax number BE07452270507. The company FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is located at the address: Rue D'Egmont 5 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Associations and organisations.
The main activity of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE is not available. You also can look at reviews of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, open positions, location of FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONDS DE LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE MEDICALE, employees, financial statistics.