FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV

Contactgegevens FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 1030 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-01-42-93 32-80-01-42-93

Fax (fax): 32-11-52-09-59 32-11-52-09-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV
Products information FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05151733398
Ondernemingsnummer: 9314178466
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV

02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. Leave a respond for FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV. FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV
Location of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: Hebert S | Deprez | VAN DER PERRE | Derom M | DENAYER

Other related companies as FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV: Hebert S | Deprez | VAN DER PERRE | Derom M | DENAYER

FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151733398. Het bedrijf FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Europark 1030 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV op de kaart.

FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05151733398. The company FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is located at the address: Europark 1030 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, open positions, location of FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSWEDISH MATCH BELGIUM NV, employees, financial statistics.