'T CHARCUTERIETJE PLUS

Contactgegevens 'T CHARCUTERIETJE PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T CHARCUTERIETJE PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T CHARCUTERIETJE PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDM. MONTGOMERYSTRAAT 141; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56711052 (+32-56711052) 56711052 (+32-56711052)

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T CHARCUTERIETJE PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T CHARCUTERIETJE PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T CHARCUTERIETJE PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T CHARCUTERIETJE PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T CHARCUTERIETJE PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T CHARCUTERIETJE PLUS
Products information 'T CHARCUTERIETJE PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in 'T CHARCUTERIETJE PLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T CHARCUTERIETJE PLUS
(Get full report from official database of BE for 'T CHARCUTERIETJE PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T CHARCUTERIETJE PLUS
Addition kinds of activities for 'T CHARCUTERIETJE PLUS

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services

Werken bij 'T CHARCUTERIETJE PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T CHARCUTERIETJE PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van 'T CHARCUTERIETJE PLUS in sociale netwerken
Look for responds of 'T CHARCUTERIETJE PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Laat een reactie achter voor 'T CHARCUTERIETJE PLUS. 'T CHARCUTERIETJE PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T CHARCUTERIETJE PLUS. Leave a respond for 'T CHARCUTERIETJE PLUS. 'T CHARCUTERIETJE PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T CHARCUTERIETJE PLUS op de google maps. Adres en contacten 'T CHARCUTERIETJE PLUS
Location of 'T CHARCUTERIETJE PLUS on the google maps. Address and contacts of 'T CHARCUTERIETJE PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T CHARCUTERIETJE PLUS 'T CHARCUTERIETJE PLUS: Rimo Ets | INTERPARKING | Elskens G | CHARLES LENAERTS | COIFFURE VERTIGO

Other related companies as 'T CHARCUTERIETJE PLUS: Rimo Ets | INTERPARKING | Elskens G | CHARLES LENAERTS | COIFFURE VERTIGO

'T CHARCUTERIETJE PLUS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T CHARCUTERIETJE PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf 'T CHARCUTERIETJE PLUS bevindt zich op het adres: VELDM. MONTGOMERYSTRAAT 141; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in 'T CHARCUTERIETJE PLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T CHARCUTERIETJE PLUS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T CHARCUTERIETJE PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T CHARCUTERIETJE PLUS, openstaande posities, locatie van 'T CHARCUTERIETJE PLUS op de kaart.

'T CHARCUTERIETJE PLUS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T CHARCUTERIETJE PLUS, company assigned to the tax number BE07288574218. The company 'T CHARCUTERIETJE PLUS is located at the address: VELDM. MONTGOMERYSTRAAT 141; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in 'T CHARCUTERIETJE PLUS were not found.
The main activity of 'T CHARCUTERIETJE PLUS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T CHARCUTERIETJE PLUS is not available. You also can look at reviews of 'T CHARCUTERIETJE PLUS, open positions, location of 'T CHARCUTERIETJE PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T CHARCUTERIETJE PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T CHARCUTERIETJE PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T CHARCUTERIETJE PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T CHARCUTERIETJE PLUS, employees, financial statistics.