FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

Contactgegevens FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Skaldenstraat 102 9042 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-44-27-51 32-93-44-27-51

Fax (fax): 32-92-55-93-39 32-92-55-93-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV
Products information FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV
(Get full report from official database of BE for FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV
Addition kinds of activities for FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
80429900. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec

Werken bij FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Laat een reactie achter voor FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. Leave a respond for FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV. FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV op de google maps. Adres en contacten FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV
Location of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV on the google maps. Address and contacts of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: WARDENIER DANY | ROSSEEL | JORIS KRIKILION | EVENEPOEL | Jos Vanstraelen

Other related companies as FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV: WARDENIER DANY | ROSSEEL | JORIS KRIKILION | EVENEPOEL | Jos Vanstraelen

FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV bevindt zich op het adres: Skaldenstraat 102 9042 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, openstaande posities, locatie van FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV op de kaart.

FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, company assigned to the tax number BE03035217285. The company FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is located at the address: Skaldenstraat 102 9042 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV were not found.
The main activity of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV is not available. You also can look at reviews of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, open positions, location of FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGHENT HANDLING AND DISTRIBUTION NV, employees, financial statistics.