Receptie & Administratie BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Receptie & Administratie BVBA
Private companiesTransportation Equipment • Receptie & Administratie BVBA

Contactgegevens Receptie & Administratie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Receptie & Administratie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Receptie & Administratie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lotenhullestraat 46; 9881; Aalter (Bellem), België

Telefoon (phone): 09 375 39 40 (+32-09 375 39 40) 09 375 39 40 (+32-09 375 39 40)

Fax (fax): +32 (10) 673-42-92 +32 (10) 673-42-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Receptie & Administratie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Receptie & Administratie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Receptie & Administratie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Receptie & Administratie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Receptie & Administratie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Receptie & Administratie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Receptie & Administratie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Receptie & Administratie BVBA
Products information Receptie & Administratie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07720336914
Ondernemingsnummer: 4930633544
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Receptie & Administratie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Receptie & Administratie BVBA
(Get full report from official database of BE for Receptie & Administratie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Receptie & Administratie BVBA
Addition kinds of activities for Receptie & Administratie BVBA

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
73190301. Sky schrijven | Sky writing
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij Receptie & Administratie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Receptie & Administratie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Receptie & Administratie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Receptie & Administratie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van Receptie & Administratie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Receptie & Administratie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Receptie & Administratie BVBA. Laat een reactie achter voor Receptie & Administratie BVBA. Receptie & Administratie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Receptie & Administratie BVBA. Leave a respond for Receptie & Administratie BVBA. Receptie & Administratie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Receptie & Administratie BVBA op de google maps. Adres en contacten Receptie & Administratie BVBA
Location of Receptie & Administratie BVBA on the google maps. Address and contacts of Receptie & Administratie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Receptie & Administratie BVBA Receptie & Administratie BVBA: LION LUC ENTREPRISES GENERALES D'ELECTRICITE SA | Blé d'or (au) | Lancelle SPRL | GABRIEL VAN ZWALMEN | JONATHAN HOUWEN

Other related companies as Receptie & Administratie BVBA: LION LUC ENTREPRISES GENERALES D'ELECTRICITE SA | Blé d'or (au) | Lancelle SPRL | GABRIEL VAN ZWALMEN | JONATHAN HOUWEN

Receptie & Administratie BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Receptie & Administratie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720336914. Het bedrijf Receptie & Administratie BVBA bevindt zich op het adres: Lotenhullestraat 46; 9881; Aalter (Bellem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Receptie & Administratie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Receptie & Administratie BVBA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Receptie & Administratie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Receptie & Administratie BVBA, openstaande posities, locatie van Receptie & Administratie BVBA op de kaart.

Receptie & Administratie BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Receptie & Administratie BVBA, company assigned to the tax number BE07720336914. The company Receptie & Administratie BVBA is located at the address: Lotenhullestraat 46; 9881; Aalter (Bellem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Receptie & Administratie BVBA were not found.
The main activity of Receptie & Administratie BVBA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Receptie & Administratie BVBA is not available. You also can look at reviews of Receptie & Administratie BVBA, open positions, location of Receptie & Administratie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Receptie & Administratie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Receptie & Administratie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Receptie & Administratie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Receptie & Administratie BVBA, employees, financial statistics.