BOSSUYT WINKELINRICHTING NV

Contactgegevens BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSSUYT WINKELINRICHTING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordlaan 21 8520 Kuurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-37-00-16 32-56-37-00-16

Fax (fax): +32 (82) 822-91-80 +32 (82) 822-91-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSSUYT WINKELINRICHTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSSUYT WINKELINRICHTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSSUYT WINKELINRICHTING NV
Products information BOSSUYT WINKELINRICHTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE04471954345
Ondernemingsnummer: 4148681640
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOSSUYT WINKELINRICHTING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Masonry and bricklaying - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSSUYT WINKELINRICHTING NV
(Get full report from official database of BE for BOSSUYT WINKELINRICHTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSSUYT WINKELINRICHTING NV
Addition kinds of activities for BOSSUYT WINKELINRICHTING NV

0831. Bosproducten | Forest products
075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
09710000. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
79991001. Landbouwbeurs | Agricultural fair

Werken bij BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV in sociale netwerken
Look for responds of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Laat een reactie achter voor BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. BOSSUYT WINKELINRICHTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. Leave a respond for BOSSUYT WINKELINRICHTING NV. BOSSUYT WINKELINRICHTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSSUYT WINKELINRICHTING NV op de google maps. Adres en contacten BOSSUYT WINKELINRICHTING NV
Location of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV on the google maps. Address and contacts of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSSUYT WINKELINRICHTING NV BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: GEORGES SEVRIN | PAUL DRINK | De Ridder J | EUDATA SYSTEMS | Block

Other related companies as BOSSUYT WINKELINRICHTING NV: GEORGES SEVRIN | PAUL DRINK | De Ridder J | EUDATA SYSTEMS | Block

BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04471954345. Het bedrijf BOSSUYT WINKELINRICHTING NV bevindt zich op het adres: Noordlaan 21 8520 Kuurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Masonry and bricklaying - works. Producten gemaakt in BOSSUYT WINKELINRICHTING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, openstaande posities, locatie van BOSSUYT WINKELINRICHTING NV op de kaart.

BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, company assigned to the tax number BE04471954345. The company BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is located at the address: Noordlaan 21 8520 Kuurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Masonry and bricklaying - works. Products created in BOSSUYT WINKELINRICHTING NV were not found.
The main activity of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV is not available. You also can look at reviews of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, open positions, location of BOSSUYT WINKELINRICHTING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSSUYT WINKELINRICHTING NV, employees, financial statistics.