M&A INTERNATIONAL INC

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • M&A INTERNATIONAL INC
Private companiesDepository Institutions • M&A INTERNATIONAL INC

Contactgegevens M&A INTERNATIONAL INC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M&A INTERNATIONAL INC: address, phone, fax, email, website, opening hours

M&A INTERNATIONAL INC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 25 Greystone Manor, LEWES, DELAWARE 19958, België

Telefoon (phone): 302 645 74 00 (+32-302 645 74 00) 302 645 74 00 (+32-302 645 74 00)

Fax (fax): +32 (69) 417-37-72 +32 (69) 417-37-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M&A INTERNATIONAL INC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M&A INTERNATIONAL INC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M&A INTERNATIONAL INC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M&A INTERNATIONAL INC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M&A INTERNATIONAL INC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M&A INTERNATIONAL INC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M&A INTERNATIONAL INC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M&A INTERNATIONAL INC
Products information M&A INTERNATIONAL INC

BTW identificatienummer (tax): BE01753112792
Ondernemingsnummer: 9037872314
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in M&A INTERNATIONAL INC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M&A INTERNATIONAL INC
(Get full report from official database of BE for M&A INTERNATIONAL INC)

Aanvulling soorten activiteiten voor M&A INTERNATIONAL INC
Addition kinds of activities for M&A INTERNATIONAL INC

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
28191004. cyanides | Cyanides
39149907. Zilverwerk, NSK | Silverware, nsk
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment

Werken bij M&A INTERNATIONAL INC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M&A INTERNATIONAL INC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M&A INTERNATIONAL INC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M&A INTERNATIONAL INC. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van M&A INTERNATIONAL INC in sociale netwerken
Look for responds of M&A INTERNATIONAL INC in social networks

Lees alle opmerkingen voor M&A INTERNATIONAL INC. Laat een reactie achter voor M&A INTERNATIONAL INC. M&A INTERNATIONAL INC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M&A INTERNATIONAL INC. Leave a respond for M&A INTERNATIONAL INC. M&A INTERNATIONAL INC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M&A INTERNATIONAL INC op de google maps. Adres en contacten M&A INTERNATIONAL INC
Location of M&A INTERNATIONAL INC on the google maps. Address and contacts of M&A INTERNATIONAL INC

Andere gerelateerde bedrijven als come M&A INTERNATIONAL INC M&A INTERNATIONAL INC: WELTJENS | ROGER VAN BOCXSTAELE | ALEXANDRE SACHEM | DE LANGE DIRK | Banner Hill Systems

Other related companies as M&A INTERNATIONAL INC: WELTJENS | ROGER VAN BOCXSTAELE | ALEXANDRE SACHEM | DE LANGE DIRK | Banner Hill Systems

M&A INTERNATIONAL INC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M&A INTERNATIONAL INC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753112792. Het bedrijf M&A INTERNATIONAL INC bevindt zich op het adres: 25 Greystone Manor, LEWES, DELAWARE 19958. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in M&A INTERNATIONAL INC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M&A INTERNATIONAL INC is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M&A INTERNATIONAL INC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M&A INTERNATIONAL INC, openstaande posities, locatie van M&A INTERNATIONAL INC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M&A INTERNATIONAL INC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is M&A INTERNATIONAL INC, company assigned to the tax number BE01753112792. The company M&A INTERNATIONAL INC is located at the address: 25 Greystone Manor, LEWES, DELAWARE 19958. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in M&A INTERNATIONAL INC were not found.
The main activity of M&A INTERNATIONAL INC is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M&A INTERNATIONAL INC is not available. You also can look at reviews of M&A INTERNATIONAL INC, open positions, location of M&A INTERNATIONAL INC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M&A INTERNATIONAL INC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M&A INTERNATIONAL INC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M&A INTERNATIONAL INC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M&A INTERNATIONAL INC, employees, financial statistics.