Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

Contactgegevens Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Alliés 315; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 537 77 24 (+32-02 537 77 24) 02 537 77 24 (+32-02 537 77 24)

Fax (fax): +32 (53) 433-50-95 +32 (53) 433-50-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL
Products information Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07330322265
Ondernemingsnummer: 1257904052
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL
(Get full report from official database of BE for Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL
Addition kinds of activities for Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
31110307. Hides: looien, currying en afwerking | Hides: tanning, currying, and finishing
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair

Werken bij Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Laat een reactie achter voor Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Leave a respond for Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL. Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL op de google maps. Adres en contacten Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL
Location of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL on the google maps. Address and contacts of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR | Janssens E | BOSOTI | Centre de Nutritionequilor | EMILE BORGNIET

Other related companies as Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL: LABOR UITGEVERIJ/EDITIONS LABOR | Janssens E | BOSOTI | Centre de Nutritionequilor | EMILE BORGNIET

Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07330322265. Het bedrijf Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Alliés 315; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, openstaande posities, locatie van Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL op de kaart.

Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, company assigned to the tax number BE07330322265. The company Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is located at the address: Rue des Alliés 315; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL were not found.
The main activity of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL is not available. You also can look at reviews of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, open positions, location of Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Formation & Travail en Chantier Populaire ASBL, employees, financial statistics.