COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL

Contactgegevens COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Hanret 42; 5380; Fernelmont (Cortil-Wodon), België

Telefoon (phone): 081 83 57 90 (+32-081 83 57 90) 081 83 57 90 (+32-081 83 57 90)

Fax (fax): 081 83 57 90; 081 83 49 31 (+32-081 83 57 90; 081 83 49 31) 081 83 57 90; 081 83 49 31 (+32-081 83 57 90; 081 83 49 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL
Products information COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08678070068
Ondernemingsnummer: 1888244628
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL
(Get full report from official database of BE for COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL
Addition kinds of activities for COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
102100. Koperertsen | Copper ores
204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes

Werken bij COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Laat een reactie achter voor COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. Leave a respond for COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL. COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL op de google maps. Adres en contacten COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL
Location of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL on the google maps. Address and contacts of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: ANDRE VANDENBERGHE | LAUREL EN HARDY | KANTON KEUKEN | Hudiko NV | IFM

Other related companies as COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL: ANDRE VANDENBERGHE | LAUREL EN HARDY | KANTON KEUKEN | Hudiko NV | IFM

COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08678070068. Het bedrijf COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Hanret 42; 5380; Fernelmont (Cortil-Wodon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, openstaande posities, locatie van COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL op de kaart.

COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, company assigned to the tax number BE08678070068. The company COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is located at the address: Rue de Hanret 42; 5380; Fernelmont (Cortil-Wodon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL were not found.
The main activity of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL is not available. You also can look at reviews of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, open positions, location of COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPT ET GESTION NAMUROISE SCRL, employees, financial statistics.