HOTELIMMO ANTWERPEN NV

Contactgegevens HOTELIMMO ANTWERPEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTELIMMO ANTWERPEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTELIMMO ANTWERPEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rastelbos 25, 1653 Beersel, België

Telefoon (phone): 32 23 80 19 28 32 23 80 19 28

Fax (fax): +32 (53) 682-62-39 +32 (53) 682-62-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTELIMMO ANTWERPEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTELIMMO ANTWERPEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTELIMMO ANTWERPEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTELIMMO ANTWERPEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTELIMMO ANTWERPEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTELIMMO ANTWERPEN NV
Products information HOTELIMMO ANTWERPEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05656280517
Ondernemingsnummer: 2828125000
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Consultants, financial analysis

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTELIMMO ANTWERPEN NV
(Get full report from official database of BE for HOTELIMMO ANTWERPEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTELIMMO ANTWERPEN NV
Addition kinds of activities for HOTELIMMO ANTWERPEN NV

17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
38260107. fotometers | Photometers
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij HOTELIMMO ANTWERPEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTELIMMO ANTWERPEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van HOTELIMMO ANTWERPEN NV in sociale netwerken
Look for responds of HOTELIMMO ANTWERPEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Laat een reactie achter voor HOTELIMMO ANTWERPEN NV. HOTELIMMO ANTWERPEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTELIMMO ANTWERPEN NV. Leave a respond for HOTELIMMO ANTWERPEN NV. HOTELIMMO ANTWERPEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTELIMMO ANTWERPEN NV op de google maps. Adres en contacten HOTELIMMO ANTWERPEN NV
Location of HOTELIMMO ANTWERPEN NV on the google maps. Address and contacts of HOTELIMMO ANTWERPEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTELIMMO ANTWERPEN NV HOTELIMMO ANTWERPEN NV: Haling J | VAN STEEN & ZONEN | Willems Bob | K. DE CLEYN | EURORESINS BENELUX

Other related companies as HOTELIMMO ANTWERPEN NV: Haling J | VAN STEEN & ZONEN | Willems Bob | K. DE CLEYN | EURORESINS BENELUX

HOTELIMMO ANTWERPEN NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTELIMMO ANTWERPEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656280517. Het bedrijf HOTELIMMO ANTWERPEN NV bevindt zich op het adres: Rastelbos 25, 1653 Beersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Consultants, financial analysis.
De hoofdactiviteit van HOTELIMMO ANTWERPEN NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTELIMMO ANTWERPEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTELIMMO ANTWERPEN NV, openstaande posities, locatie van HOTELIMMO ANTWERPEN NV op de kaart.

HOTELIMMO ANTWERPEN NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTELIMMO ANTWERPEN NV, company assigned to the tax number BE05656280517. The company HOTELIMMO ANTWERPEN NV is located at the address: Rastelbos 25, 1653 Beersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Consultants, financial analysis.
The main activity of HOTELIMMO ANTWERPEN NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTELIMMO ANTWERPEN NV is not available. You also can look at reviews of HOTELIMMO ANTWERPEN NV, open positions, location of HOTELIMMO ANTWERPEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTELIMMO ANTWERPEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTELIMMO ANTWERPEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTELIMMO ANTWERPEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTELIMMO ANTWERPEN NV, employees, financial statistics.