A L'OMBRE DU GRAND DUC

Contactgegevens A L'OMBRE DU GRAND DUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'OMBRE DU GRAND DUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'OMBRE DU GRAND DUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GUILLAUME MAISIER 26; 4830; LIMBOURG, België

Telefoon (phone): 87763592 (+32-87763592) 87763592 (+32-87763592)

Fax (fax): +32 (61) 850-15-39 +32 (61) 850-15-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'OMBRE DU GRAND DUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'OMBRE DU GRAND DUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'OMBRE DU GRAND DUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'OMBRE DU GRAND DUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'OMBRE DU GRAND DUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'OMBRE DU GRAND DUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'OMBRE DU GRAND DUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'OMBRE DU GRAND DUC
Products information A L'OMBRE DU GRAND DUC

BTW identificatienummer (tax): BE06221801757
Ondernemingsnummer: 7703582763
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in A L'OMBRE DU GRAND DUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'OMBRE DU GRAND DUC
(Get full report from official database of BE for A L'OMBRE DU GRAND DUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'OMBRE DU GRAND DUC
Addition kinds of activities for A L'OMBRE DU GRAND DUC

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
4724. Reisbureaus | Travel agencies
207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
37990401. handkarren | Pushcarts
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones

Werken bij A L'OMBRE DU GRAND DUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'OMBRE DU GRAND DUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'OMBRE DU GRAND DUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'OMBRE DU GRAND DUC. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van A L'OMBRE DU GRAND DUC in sociale netwerken
Look for responds of A L'OMBRE DU GRAND DUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'OMBRE DU GRAND DUC. Laat een reactie achter voor A L'OMBRE DU GRAND DUC. A L'OMBRE DU GRAND DUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'OMBRE DU GRAND DUC. Leave a respond for A L'OMBRE DU GRAND DUC. A L'OMBRE DU GRAND DUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'OMBRE DU GRAND DUC op de google maps. Adres en contacten A L'OMBRE DU GRAND DUC
Location of A L'OMBRE DU GRAND DUC on the google maps. Address and contacts of A L'OMBRE DU GRAND DUC

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'OMBRE DU GRAND DUC A L'OMBRE DU GRAND DUC: HOME ST.JACQUES | WESTERN STAL "HEMELRIJKE" | COLOR OF GLASS | ECOLE FOND. COMMUNALE | zipsite bvba

Other related companies as A L'OMBRE DU GRAND DUC: HOME ST.JACQUES | WESTERN STAL "HEMELRIJKE" | COLOR OF GLASS | ECOLE FOND. COMMUNALE | zipsite bvba

A L'OMBRE DU GRAND DUC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'OMBRE DU GRAND DUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06221801757. Het bedrijf A L'OMBRE DU GRAND DUC bevindt zich op het adres: RUE GUILLAUME MAISIER 26; 4830; LIMBOURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 542,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in A L'OMBRE DU GRAND DUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L'OMBRE DU GRAND DUC is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'OMBRE DU GRAND DUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'OMBRE DU GRAND DUC, openstaande posities, locatie van A L'OMBRE DU GRAND DUC op de kaart.

A L'OMBRE DU GRAND DUC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'OMBRE DU GRAND DUC, company assigned to the tax number BE06221801757. The company A L'OMBRE DU GRAND DUC is located at the address: RUE GUILLAUME MAISIER 26; 4830; LIMBOURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 542,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in A L'OMBRE DU GRAND DUC were not found.
The main activity of A L'OMBRE DU GRAND DUC is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'OMBRE DU GRAND DUC is not available. You also can look at reviews of A L'OMBRE DU GRAND DUC, open positions, location of A L'OMBRE DU GRAND DUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'OMBRE DU GRAND DUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'OMBRE DU GRAND DUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'OMBRE DU GRAND DUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'OMBRE DU GRAND DUC, employees, financial statistics.