PIZZA-PASTA SERVICE

Contactgegevens PIZZA-PASTA SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA-PASTA SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA-PASTA SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 145; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32524144 32524144

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA-PASTA SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA-PASTA SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA-PASTA SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA-PASTA SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA-PASTA SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA-PASTA SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA-PASTA SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA-PASTA SERVICE
Products information PIZZA-PASTA SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

pasta, pizza.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA-PASTA SERVICE
(Get full report from official database of BE for PIZZA-PASTA SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA-PASTA SERVICE
Addition kinds of activities for PIZZA-PASTA SERVICE

449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
38260401. Aminozuuranalysatoren | Amino acid analyzers
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers

Werken bij PIZZA-PASTA SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA-PASTA SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA-PASTA SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA-PASTA SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van PIZZA-PASTA SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA-PASTA SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA-PASTA SERVICE. Laat een reactie achter voor PIZZA-PASTA SERVICE. PIZZA-PASTA SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA-PASTA SERVICE. Leave a respond for PIZZA-PASTA SERVICE. PIZZA-PASTA SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA-PASTA SERVICE op de google maps. Adres en contacten PIZZA-PASTA SERVICE
Location of PIZZA-PASTA SERVICE on the google maps. Address and contacts of PIZZA-PASTA SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA-PASTA SERVICE PIZZA-PASTA SERVICE: CENTEA | Bureau d'Etude Fiscale et Comptable | HEFTRUCKS VAN DEN DORPE | AIRCOTECH | BROOD & BANKET SMOLDERS

Other related companies as PIZZA-PASTA SERVICE: CENTEA | Bureau d'Etude Fiscale et Comptable | HEFTRUCKS VAN DEN DORPE | AIRCOTECH | BROOD & BANKET SMOLDERS

PIZZA-PASTA SERVICE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA-PASTA SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf PIZZA-PASTA SERVICE bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 145; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. Lijst met producten zijn pasta, pizza..
De hoofdactiviteit van PIZZA-PASTA SERVICE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA-PASTA SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA-PASTA SERVICE, openstaande posities, locatie van PIZZA-PASTA SERVICE op de kaart.

PIZZA-PASTA SERVICE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA-PASTA SERVICE, company assigned to the tax number BE07185852050. The company PIZZA-PASTA SERVICE is located at the address: DORPSTRAAT 145; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. List of products are pasta, pizza..
The main activity of PIZZA-PASTA SERVICE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA-PASTA SERVICE is not available. You also can look at reviews of PIZZA-PASTA SERVICE, open positions, location of PIZZA-PASTA SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA-PASTA SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA-PASTA SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA-PASTA SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA-PASTA SERVICE, employees, financial statistics.