KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN
Private companiesTransportation Equipment • KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

Contactgegevens KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENKERSTEENWEG 304; 3500; HASSELT (GROOT), België

Telefoon (phone): 11230710 (+32-11230710) 11230710 (+32-11230710)

Fax (fax): +32 (86) 340-58-34 +32 (86) 340-58-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN
Products information KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07246276855
Ondernemingsnummer: 3597442626
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN
(Get full report from official database of BE for KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN
Addition kinds of activities for KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
344102. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines

Werken bij KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN in sociale netwerken
Look for responds of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Laat een reactie achter voor KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. Leave a respond for KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN. KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN op de google maps. Adres en contacten KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN
Location of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN on the google maps. Address and contacts of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: WEEKENDSALON-LA COUPE | INSTITUUT HANNE | US Connect | GOCO | PETITE BOITE A MUSIQUE (LA)

Other related companies as KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN: WEEKENDSALON-LA COUPE | INSTITUUT HANNE | US Connect | GOCO | PETITE BOITE A MUSIQUE (LA)

KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246276855. Het bedrijf KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN bevindt zich op het adres: GENKERSTEENWEG 304; 3500; HASSELT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, openstaande posities, locatie van KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN op de kaart.

KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, company assigned to the tax number BE07246276855. The company KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is located at the address: GENKERSTEENWEG 304; 3500; HASSELT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN is not available. You also can look at reviews of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, open positions, location of KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN, employees, financial statistics.