ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

Contactgegevens ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Arts 46; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 550 00 30 (+32-02 550 00 30) 02 550 00 30 (+32-02 550 00 30)

Fax (fax): 02 550 02 68 (+32-02 550 02 68) 02 550 02 68 (+32-02 550 02 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA
Products information ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08364959716
Ondernemingsnummer: 6545349121
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA
Addition kinds of activities for ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers

Werken bij ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. Leave a respond for ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA. ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA
Location of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: HOLIDAY LAND | DRUKKERIJ TER MOUDE | CASA | VAN DE VOORDE | Lollo I

Other related companies as ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA: HOLIDAY LAND | DRUKKERIJ TER MOUDE | CASA | VAN DE VOORDE | Lollo I

ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08364959716. Het bedrijf ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Avenue des Arts 46; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Project developers. Producten gemaakt in ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA op de kaart.

ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE08364959716. The company ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is located at the address: Avenue des Arts 46; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Project developers. Products created in ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA were not found.
The main activity of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, open positions, location of ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ING REAL ESTATE DEVELOPMENT BELGIUM SA, employees, financial statistics.