MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE
Private companiesFurniture and Fixtures • MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

Contactgegevens MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLANGE 5; 6637; FAUVILLERS, België

Telefoon (phone): 61266876 (+32-61266876) 61266876 (+32-61266876)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE
Products information MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activit茅s: Meunerie.

Product categorie (product category): Produits c茅r茅aliers Fab. Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE
(Get full report from official database of BE for MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE
Addition kinds of activities for MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
35240101. Cultivators (tuingereedschap) | Cultivators (garden tractor equipment)
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
52310301. Behang | Wallpaper

Werken bij MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE in sociale netwerken
Look for responds of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Laat een reactie achter voor MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. Leave a respond for MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE. MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE op de google maps. Adres en contacten MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE
Location of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE on the google maps. Address and contacts of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: NICOLAS JEHASSE ET FILS. SPRL | ALEXANDER BRAAM | PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUT | GARAGE WULFFAERT | S PLOMBIZING

Other related companies as MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE: NICOLAS JEHASSE ET FILS. SPRL | ALEXANDER BRAAM | PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUT | GARAGE WULFFAERT | S PLOMBIZING

MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE bevindt zich op het adres: HOLLANGE 5; 6637; FAUVILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits c茅r茅aliers Fab. Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Activit茅s: Meunerie..
De hoofdactiviteit van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, openstaande posities, locatie van MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE op de kaart.

MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is located at the address: HOLLANGE 5; 6637; FAUVILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits c茅r茅aliers Fab. Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Activit茅s: Meunerie..
The main activity of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE is not available. You also can look at reviews of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, open positions, location of MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOULIN HYDRAULIQUE DE HOLLANGE, employees, financial statistics.