FANF. VERENIGDE VRIENDEN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FANF. VERENIGDE VRIENDEN
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FANF. VERENIGDE VRIENDEN

Contactgegevens FANF. VERENIGDE VRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FANF. VERENIGDE VRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FANF. VERENIGDE VRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 28; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89412254 (+32-89412254) 89412254 (+32-89412254)

Fax (fax): +32 (84) 243-97-69 +32 (84) 243-97-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FANF. VERENIGDE VRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FANF. VERENIGDE VRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FANF. VERENIGDE VRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FANF. VERENIGDE VRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FANF. VERENIGDE VRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FANF. VERENIGDE VRIENDEN
Products information FANF. VERENIGDE VRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type d?Ensemble Artistique: Fanfares.

Product categorie (product category): Production de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FANF. VERENIGDE VRIENDEN
(Get full report from official database of BE for FANF. VERENIGDE VRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FANF. VERENIGDE VRIENDEN
Addition kinds of activities for FANF. VERENIGDE VRIENDEN

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
731301. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
35590403. Desalination apparatuur | Desalination equipment
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
50851001. pakkingen | Gaskets

Werken bij FANF. VERENIGDE VRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FANF. VERENIGDE VRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van FANF. VERENIGDE VRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of FANF. VERENIGDE VRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Laat een reactie achter voor FANF. VERENIGDE VRIENDEN. FANF. VERENIGDE VRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FANF. VERENIGDE VRIENDEN. Leave a respond for FANF. VERENIGDE VRIENDEN. FANF. VERENIGDE VRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FANF. VERENIGDE VRIENDEN op de google maps. Adres en contacten FANF. VERENIGDE VRIENDEN
Location of FANF. VERENIGDE VRIENDEN on the google maps. Address and contacts of FANF. VERENIGDE VRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FANF. VERENIGDE VRIENDEN FANF. VERENIGDE VRIENDEN: ETABLISSEMENTEN ADRIAENS NV | Bella Donna | BUREAU B. & R. | MULTI SERVICES COPPENS | TEXACO

Other related companies as FANF. VERENIGDE VRIENDEN: ETABLISSEMENTEN ADRIAENS NV | Bella Donna | BUREAU B. & R. | MULTI SERVICES COPPENS | TEXACO

FANF. VERENIGDE VRIENDEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FANF. VERENIGDE VRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf FANF. VERENIGDE VRIENDEN bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 28; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Production de spectacles. Lijst met producten zijn Type d?Ensemble Artistique: Fanfares..
De hoofdactiviteit van FANF. VERENIGDE VRIENDEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FANF. VERENIGDE VRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FANF. VERENIGDE VRIENDEN, openstaande posities, locatie van FANF. VERENIGDE VRIENDEN op de kaart.

FANF. VERENIGDE VRIENDEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FANF. VERENIGDE VRIENDEN, company assigned to the tax number BE01059600830. The company FANF. VERENIGDE VRIENDEN is located at the address: WATERSTRAAT 28; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Production de spectacles. List of products are Type d?Ensemble Artistique: Fanfares..
The main activity of FANF. VERENIGDE VRIENDEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FANF. VERENIGDE VRIENDEN is not available. You also can look at reviews of FANF. VERENIGDE VRIENDEN, open positions, location of FANF. VERENIGDE VRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FANF. VERENIGDE VRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FANF. VERENIGDE VRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FANF. VERENIGDE VRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FANF. VERENIGDE VRIENDEN, employees, financial statistics.