Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

Contactgegevens Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 97-99; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 40 67 14 (+32-016 40 67 14) 016 40 67 14 (+32-016 40 67 14)

Fax (fax): +32 (83) 600-58-78 +32 (83) 600-58-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV
Products information Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

BTW identificatienummer (tax): BE01845123291
Ondernemingsnummer: 9682495117
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV
(Get full report from official database of BE for Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV
Addition kinds of activities for Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary

Werken bij Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV in sociale netwerken
Look for responds of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Laat een reactie achter voor Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Leave a respond for Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV. Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV op de google maps. Adres en contacten Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV
Location of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV on the google maps. Address and contacts of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: SIMON MEUNIER | Meynen I | HOME ZONNESTRAAL | Legrelle Bertrand | Bil

Other related companies as Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV: SIMON MEUNIER | Meynen I | HOME ZONNESTRAAL | Legrelle Bertrand | Bil

Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01845123291. Het bedrijf Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV bevindt zich op het adres: Groenstraat 97-99; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, openstaande posities, locatie van Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV op de kaart.

Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, company assigned to the tax number BE01845123291. The company Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is located at the address: Groenstraat 97-99; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. Products created in Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV were not found.
The main activity of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV is not available. You also can look at reviews of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, open positions, location of Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Excelsior (Drukkerij-Uitgeverij) NV, employees, financial statistics.