De Meersman Jos-Vernimmen

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • De Meersman Jos-Vernimmen
Private companiesAgricultural Production - Crops • De Meersman Jos-Vernimmen

Contactgegevens De Meersman Jos-Vernimmen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meersman Jos-Vernimmen: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meersman Jos-Vernimmen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 10; 9310; Aalst (Herdersem), België

Telefoon (phone): 053 78 34 47 (+32-053 78 34 47) 053 78 34 47 (+32-053 78 34 47)

Fax (fax): 053 78 15 92 (+32-053 78 15 92) 053 78 15 92 (+32-053 78 15 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meersman Jos-Vernimmen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meersman Jos-Vernimmen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meersman Jos-Vernimmen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meersman Jos-Vernimmen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meersman Jos-Vernimmen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meersman Jos-Vernimmen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meersman Jos-Vernimmen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meersman Jos-Vernimmen
Products information De Meersman Jos-Vernimmen

BTW identificatienummer (tax): BE04071228027
Ondernemingsnummer: 2980010986
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Meersman Jos-Vernimmen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit slaughterhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meersman Jos-Vernimmen
(Get full report from official database of BE for De Meersman Jos-Vernimmen)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meersman Jos-Vernimmen
Addition kinds of activities for De Meersman Jos-Vernimmen

01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand

Werken bij De Meersman Jos-Vernimmen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meersman Jos-Vernimmen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meersman Jos-Vernimmen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meersman Jos-Vernimmen. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van De Meersman Jos-Vernimmen in sociale netwerken
Look for responds of De Meersman Jos-Vernimmen in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meersman Jos-Vernimmen. Laat een reactie achter voor De Meersman Jos-Vernimmen. De Meersman Jos-Vernimmen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meersman Jos-Vernimmen. Leave a respond for De Meersman Jos-Vernimmen. De Meersman Jos-Vernimmen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meersman Jos-Vernimmen op de google maps. Adres en contacten De Meersman Jos-Vernimmen
Location of De Meersman Jos-Vernimmen on the google maps. Address and contacts of De Meersman Jos-Vernimmen

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meersman Jos-Vernimmen De Meersman Jos-Vernimmen: foncke | MARIA VAN AELST | ANNETTE LORQUET | GAR 'T KINDT | VERIMEX NV

Other related companies as De Meersman Jos-Vernimmen: foncke | MARIA VAN AELST | ANNETTE LORQUET | GAR 'T KINDT | VERIMEX NV

De Meersman Jos-Vernimmen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meersman Jos-Vernimmen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04071228027. Het bedrijf De Meersman Jos-Vernimmen bevindt zich op het adres: Broekstraat 10; 9310; Aalst (Herdersem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poultry and rabbit slaughterhouses. Producten gemaakt in De Meersman Jos-Vernimmen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meersman Jos-Vernimmen is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meersman Jos-Vernimmen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meersman Jos-Vernimmen, openstaande posities, locatie van De Meersman Jos-Vernimmen op de kaart.

De Meersman Jos-Vernimmen is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meersman Jos-Vernimmen, company assigned to the tax number BE04071228027. The company De Meersman Jos-Vernimmen is located at the address: Broekstraat 10; 9310; Aalst (Herdersem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poultry and rabbit slaughterhouses. Products created in De Meersman Jos-Vernimmen were not found.
The main activity of De Meersman Jos-Vernimmen is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meersman Jos-Vernimmen is not available. You also can look at reviews of De Meersman Jos-Vernimmen, open positions, location of De Meersman Jos-Vernimmen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meersman Jos-Vernimmen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meersman Jos-Vernimmen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meersman Jos-Vernimmen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meersman Jos-Vernimmen, employees, financial statistics.