GUMAFRIET-AAGRA POM

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • GUMAFRIET-AAGRA POM
Private companiesTransportation Equipment • GUMAFRIET-AAGRA POM

Contactgegevens GUMAFRIET-AAGRA POM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUMAFRIET-AAGRA POM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUMAFRIET-AAGRA POM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 73-79; 3540; Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 013 55 10 36 (+32-013 55 10 36) 013 55 10 36 (+32-013 55 10 36)

Fax (fax): 013 55 10 36; 011 58 46 27 (+32-013 55 10 36; 011 58 46 27) 013 55 10 36; 011 58 46 27 (+32-013 55 10 36; 011 58 46 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUMAFRIET-AAGRA POM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUMAFRIET-AAGRA POM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUMAFRIET-AAGRA POM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUMAFRIET-AAGRA POM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUMAFRIET-AAGRA POM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUMAFRIET-AAGRA POM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUMAFRIET-AAGRA POM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUMAFRIET-AAGRA POM
Products information GUMAFRIET-AAGRA POM

BTW identificatienummer (tax): BE06022125244
Ondernemingsnummer: 7997192382
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GUMAFRIET-AAGRA POM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUMAFRIET-AAGRA POM
(Get full report from official database of BE for GUMAFRIET-AAGRA POM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUMAFRIET-AAGRA POM
Addition kinds of activities for GUMAFRIET-AAGRA POM

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
58120000. Eten plaatsen | Eating places
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij GUMAFRIET-AAGRA POM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUMAFRIET-AAGRA POM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUMAFRIET-AAGRA POM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUMAFRIET-AAGRA POM. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van GUMAFRIET-AAGRA POM in sociale netwerken
Look for responds of GUMAFRIET-AAGRA POM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUMAFRIET-AAGRA POM. Laat een reactie achter voor GUMAFRIET-AAGRA POM. GUMAFRIET-AAGRA POM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUMAFRIET-AAGRA POM. Leave a respond for GUMAFRIET-AAGRA POM. GUMAFRIET-AAGRA POM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUMAFRIET-AAGRA POM op de google maps. Adres en contacten GUMAFRIET-AAGRA POM
Location of GUMAFRIET-AAGRA POM on the google maps. Address and contacts of GUMAFRIET-AAGRA POM

Andere gerelateerde bedrijven als come GUMAFRIET-AAGRA POM GUMAFRIET-AAGRA POM: Librairie St-Lazare | BEENHOUWERIJ RIK | Duquesne | FRANS LEVROUW | LEON LEENAERTS

Other related companies as GUMAFRIET-AAGRA POM: Librairie St-Lazare | BEENHOUWERIJ RIK | Duquesne | FRANS LEVROUW | LEON LEENAERTS

GUMAFRIET-AAGRA POM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUMAFRIET-AAGRA POM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022125244. Het bedrijf GUMAFRIET-AAGRA POM bevindt zich op het adres: Schoolstraat 73-79; 3540; Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in GUMAFRIET-AAGRA POM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUMAFRIET-AAGRA POM is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUMAFRIET-AAGRA POM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUMAFRIET-AAGRA POM, openstaande posities, locatie van GUMAFRIET-AAGRA POM op de kaart.

GUMAFRIET-AAGRA POM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUMAFRIET-AAGRA POM, company assigned to the tax number BE06022125244. The company GUMAFRIET-AAGRA POM is located at the address: Schoolstraat 73-79; 3540; Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in GUMAFRIET-AAGRA POM were not found.
The main activity of GUMAFRIET-AAGRA POM is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUMAFRIET-AAGRA POM is not available. You also can look at reviews of GUMAFRIET-AAGRA POM, open positions, location of GUMAFRIET-AAGRA POM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUMAFRIET-AAGRA POM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUMAFRIET-AAGRA POM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUMAFRIET-AAGRA POM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUMAFRIET-AAGRA POM, employees, financial statistics.