ANTWERP LION OIL WORKS NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ANTWERP LION OIL WORKS NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ANTWERP LION OIL WORKS NV

Contactgegevens ANTWERP LION OIL WORKS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP LION OIL WORKS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP LION OIL WORKS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaamsekaai 2-5; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 00 45 (+32-03 237 00 45) 03 237 00 45 (+32-03 237 00 45)

Fax (fax): 03 216 21 92 (+32-03 216 21 92) 03 216 21 92 (+32-03 216 21 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP LION OIL WORKS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP LION OIL WORKS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP LION OIL WORKS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP LION OIL WORKS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP LION OIL WORKS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP LION OIL WORKS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP LION OIL WORKS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP LION OIL WORKS NV
Products information ANTWERP LION OIL WORKS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04644714355
Ondernemingsnummer: 1839630126
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Lubricating equipment

Product categorie (product category): Pipe fittings and couplings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP LION OIL WORKS NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP LION OIL WORKS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP LION OIL WORKS NV
Addition kinds of activities for ANTWERP LION OIL WORKS NV

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
731301. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment

Werken bij ANTWERP LION OIL WORKS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP LION OIL WORKS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP LION OIL WORKS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP LION OIL WORKS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP LION OIL WORKS NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP LION OIL WORKS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP LION OIL WORKS NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP LION OIL WORKS NV. ANTWERP LION OIL WORKS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP LION OIL WORKS NV. Leave a respond for ANTWERP LION OIL WORKS NV. ANTWERP LION OIL WORKS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP LION OIL WORKS NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP LION OIL WORKS NV
Location of ANTWERP LION OIL WORKS NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP LION OIL WORKS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP LION OIL WORKS NV ANTWERP LION OIL WORKS NV: Meskens Willy BVBA | VANNESTE ALBERT & GEORGES | Lenaers C | COIFFURE GERMAIN | HANH VAN NGOC

Other related companies as ANTWERP LION OIL WORKS NV: Meskens Willy BVBA | VANNESTE ALBERT & GEORGES | Lenaers C | COIFFURE GERMAIN | HANH VAN NGOC

ANTWERP LION OIL WORKS NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP LION OIL WORKS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644714355. Het bedrijf ANTWERP LION OIL WORKS NV bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 2-5; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pipe fittings and couplings. Lijst met producten zijn Lubricating equipment.
De hoofdactiviteit van ANTWERP LION OIL WORKS NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP LION OIL WORKS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP LION OIL WORKS NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP LION OIL WORKS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP LION OIL WORKS NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP LION OIL WORKS NV, company assigned to the tax number BE04644714355. The company ANTWERP LION OIL WORKS NV is located at the address: Vlaamsekaai 2-5; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pipe fittings and couplings. List of products are Lubricating equipment.
The main activity of ANTWERP LION OIL WORKS NV is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP LION OIL WORKS NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP LION OIL WORKS NV, open positions, location of ANTWERP LION OIL WORKS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP LION OIL WORKS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP LION OIL WORKS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP LION OIL WORKS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP LION OIL WORKS NV, employees, financial statistics.