UITGEVERIJ CHARLES EUROPA

Contactgegevens UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEVERIJ CHARLES EUROPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE LIMBURG STIRUMLAAN 237; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24605763 (+32-24605763) 24605763 (+32-24605763)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEVERIJ CHARLES EUROPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEVERIJ CHARLES EUROPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEVERIJ CHARLES EUROPA
Products information UITGEVERIJ CHARLES EUROPA

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in UITGEVERIJ CHARLES EUROPA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEVERIJ CHARLES EUROPA
(Get full report from official database of BE for UITGEVERIJ CHARLES EUROPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEVERIJ CHARLES EUROPA
Addition kinds of activities for UITGEVERIJ CHARLES EUROPA

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
871100. Engineering diensten | Engineering services
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

Zoek naar antwoorden van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA in sociale netwerken
Look for responds of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Laat een reactie achter voor UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. UITGEVERIJ CHARLES EUROPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. Leave a respond for UITGEVERIJ CHARLES EUROPA. UITGEVERIJ CHARLES EUROPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEVERIJ CHARLES EUROPA op de google maps. Adres en contacten UITGEVERIJ CHARLES EUROPA
Location of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA on the google maps. Address and contacts of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEVERIJ CHARLES EUROPA UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: Henrard Paul & Fils | DE SNELLE VLUCHT | BANCONTACT-MISTER CASH | Eco-Clean | Vleeracker Optiek BVBA

Other related companies as UITGEVERIJ CHARLES EUROPA: Henrard Paul & Fils | DE SNELLE VLUCHT | BANCONTACT-MISTER CASH | Eco-Clean | Vleeracker Optiek BVBA

UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf UITGEVERIJ CHARLES EUROPA bevindt zich op het adres: DE LIMBURG STIRUMLAAN 237; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in UITGEVERIJ CHARLES EUROPA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, openstaande posities, locatie van UITGEVERIJ CHARLES EUROPA op de kaart.

UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, company assigned to the tax number BE07882385253. The company UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is located at the address: DE LIMBURG STIRUMLAAN 237; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in UITGEVERIJ CHARLES EUROPA were not found.
The main activity of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA is not available. You also can look at reviews of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, open positions, location of UITGEVERIJ CHARLES EUROPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEVERIJ CHARLES EUROPA, employees, financial statistics.